Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In Nederland werken ruim 150 duizend mensen in de sport, dat zijn trainers in de sportclubs, fitnessinstructeurs, sportinstructeurs, zwemonderwijzers, combinatiefunctionarissen en ook de medewerkers van de sportbedrijven in een gemeente, universiteitssportcentra, de provinciale sportorganisaties en sportbonden en NOC*NSF. En dat aantal neemt nog steeds toe, waar de algemene trend juist neerwaarts is. Als je denkt aan werken in de sport heb je wellicht al snel een bepaald soort functie voor ogen. De functies en werkterreinen zijn echter zeer divers en uiteenlopend. Je kunt aan de slag als trainer/coach maar ook in de automatisering, communicatie en pr, marketing, projectleider, Kijk voor inspiratie eens verder op werkenindesport.nl.

Alles over werken in de sport

Werkenindesport.nl biedt vanuit één plek actualiteit, informatie, een helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Er is ook een helpdesk om je bij te staan bij vragen. Werkenden, werkzoekenden en werkgevers weten inmiddels hun weg naar werkenindesport.nl goed te vinden. Sinds de start in mei 2014 werden meer dan 150.000 bezoeken aan de site gebracht en werden al ruim 200 vacatures geplaatst. Wil je als werkende of werkzoekende op de hoogte blijven van het laatste nieuws, wil je verhalen lezen van werknemers in de sport, jezelf testen, heb je een vraag of wil je het vacatureaanbod bekijken? Neem dan snel een kijkje op werkenindesport.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg @werkindesport op Twitter.

Extra ondersteuning

Zoek je extra ondersteuning om een loopbaan in de (top)sport vorm te geven, dan kun je terecht bij Randstad, een van de initiatiefnemers van werkenindesport.nl. Sinds 1997 ondersteunt Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF de topsport én breedtesport in Nederland, onder andere door inzet van kennis over alles wat met werken in de sport te maken heeft.

Werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF en de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. Uniek (ook voor andere branches) is de sectorbrede en doorsnijdende samenwerking op deze werkterreinen. Een samenwerking om trots op te zijn.

  • Datum: 10-03-2015
#NOC*NSF

Lees ook