Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Vergelijk OneFit maar met Netflix, waar je voor een vaste maandprijs uit een groot aanbod jouw favoriete films en series kiest en kijkt. OneFit heeft in Amsterdam een Unlimited maandkaart geïntroduceerd die je voor 49 euro directe toegang geeft tot meer dan vijftig centra voor fitness, yoga, bootcamp, dans, wellness, crossfit en pilates. Je hoeft daarvoor niet lid te worden. Nog makkelijker: je regelt alles online, van aanmelden tot het reserveren van een groepsles. Elke week kun je kiezen uit zo’n 2.000 verschillende groepslessen. Meestal kun je met je OneFit Unlimited card ook spontaan binnenlopen voor een vrije training. Je maandkaart kun je op elk moment aan- en uitzetten.

Nergens aan vast

Met OneFit Prepaid, de andere optie, heb je zelfs nog minder verplichtingen. Je zit helemaal niet vast aan een abonnement en betaalt per bezoek aan de sportschool. Het kost je dus alleen geld als je ook echt gaat, en niet als je ziek bent, het druk hebt, op vakantie bent of gewoon een keertje geen zin hebt. Met één card kun je bij honderden sportscholen in heel Nederland terecht en kun je allerlei verschillende groepslessen uitproberen. Het enige nadeel: je kunt ‘ik heb ervoor betaald, dus ik ga gewoon’ niet meer als stok achter de deur gebruiken om te gaan sporten.

Locaties

De OneFit Unlimited card kun je op dit moment alleen bij sportscholen in Amsterdam en omgeving gebruiken, maar het concept wordt later dit jaar ook in andere steden geïntroduceerd. De OneFit Prepaid card is bij sportscholen in heel Nederland te gebruiken. Kijk hier voor een overzicht van locaties voor de Unlimited maandkaart en een locatieoverzicht voor het prepaid abonnement vind je hier.

Foto: Shutterstock

  • Datum: 02-03-2015
#Trends #Motivatie #Fitness

Lees ook