In alle deelnemende sport- en fitnessclubs in Nederland kun je heel simpel meedoen aan de challenge, die op 2 maart begonnen is: gewoon door te sporten op de cardio- en krachtapparatuur van Technogym. Door je in het zweet te werken op de loopband, crosstrainer of andere apparaten verdien je voor jouw club zogenaamde MOVES – de meeteenheid van Technogym. De club in Nederland die in een maand tijd de meeste MOVES verzamelt mag een prijs doneren aan een zelfgekozen goed doel op het gebied van beweging, sport en educatie voor jongere generaties.

Lekker actief

Let’s Move for a Better World is bedoeld om meer mensen aan te moedigen om actiever te worden en een verschil te maken binnen hun gemeenschap. Niet alleen Nederlandse clubs doen mee: de campagne loopt in tien verschillende landen.

Winnaar van Nederland

Op de website van Let’s Move for a Better World kun je bekijken waar je kunt meedoen aan deze actie, hoeveel MOVES jouw club inmiddels verzameld heeft en hoe jullie het doen ten opzichte van andere clubs in Nederland. Zo weet je precies of jullie al goed bezig zijn of dat je nog een tandje bij moet zetten om te winnen.

Foto: Technogym

  • Datum: 13-03-2015
#Evenementen #Fitness #Goededoelen

Lees ook