Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Over het afgelopen jaar groeide het aantal leden van de hockeybond met ruim drie procent, vooral omdat het aantal Jongste Jeugd-leden toenam. Het 250.000ste lid werd tijdens het Nationaal Hockeycongres in het zonnetje gezet en verrast met een videoboodschap van de oranje internationals.

Aanbod

De KNHB wil iedereen enthousiast maken en houden voor de hockeysport, van de Jongste Jeugd tot de Veteranen LX en van breedtesporters tot topsporters. Dat doet de bond onder andere door het hockeyaanbod continu te ontwikkelen.

Meer weten?

Ga hier naar meer informatie over de KNHB.

 

Foto: Flickr CC / Willem van de Kerkhof

  • Datum: 02-02-2015
#Hockey

Lees ook