Tijdens de Goededoelenveiling voor het Fonds Gehandicaptensport, die loopt tot en met 16 februari, kun je bieden op allerlei unieke tennisitems en VIP-arrangementen.

Tennisles van Jacco Eltingh

Op de veiling staan onder andere tennisclinics van Jacco Eltingh, verschillende VIP-arrangementen voor het ABN AMRO World Tennis Tournament – dat deze week plaatsvindt in Ahoy –, een schilderij van ex-rolstoeltennisster Esther Vergeer en gesigneerde items van de internationale toppers Maria Sharapova en Tomás Berdych.

Sporten met een handicap

Door te bieden op de veiling, die wordt georganiseerd door BVA Auctions in samenwerking met ABN AMRO en de KNLTB, steun je de 1,7 miljoen Nederlanders met een handicap die extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en te vergroten en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Denk dan bijvoorbeeld aan het toegankelijk maken van sportaccommodaties, aangepast sport- en spelmateriaal en extra begeleiding.

Meebieden?

Er wordt sinds zaterdag al flink geboden op de verschillende veilingitems. Wil je ook meedoen en zo sporters met een handicap steunen? Kijk op de website van BVA Auctions.

 

  • Datum: 09-02-2015
#Evenementen #Goededoelen

Lees ook