Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De leden kunnen vanaf nu op elk gewenst moment afwijken naar een andere baan om daar een paar holes te spelen. De golfers vroegen al een tijdje om deze verandering, nu wordt deze regeling eindelijk doorgevoerd. Op deze manier wordt het golfen nog leuker. Baanmanager van Golfclub de Kromme Rijn, Thomas Kahnt, zegt hierover dat het idee even heeft moeten bezinken. “Er wordt al twee jaar over dit plan gesproken, maar nu was de urgentie er ook. Het ledenaantal nam bij sommige clubs af en op deze manier wordt het voor nieuwe leden ook aantrekkelijker om lid te worden.”

Contributie

De golfclubs die hieraan meedoen, zijn Nieuwegeinse Golfclub, Kurenpolder, Golfclub de Dorpswaard, Golfvereniging Albatross, Old Course Loenen en Golfclub Kromme Rijn. De afspraak tussen de verschillende clubs zal voor de leden over het algemeen alleen maar positieve gevolgen hebben. Er is sprake van geen of een kleine contributieverhoging, in ruil hiervoor krijgen de leden wel 45 holes extra. Het totaal wordt nu 54. Kahnt ziet hier geen probleem in. “Bij Golfclub Kromme Rijn blijft de contributie gelijk. Bij een aantal clubs wordt deze verhoogd, maar dit zal maximaal om dertig euro per jaar gaan.”

Foto: Flickr/CC purolipan

  • Datum: 01-01-2015
#Golf

Lees ook