Clubs kunnen zich op Sport.nl presenteren en sporters kunnen met ratings & reviews laten weten wat ze van de club vinden. NOC*NSF en de aangesloten sportbonden werken eraan om het sportaanbod zo compleet mogelijk en landelijk dekkend bij elkaar te brengen en doorzoekbaar te maken.

Ons overzicht is echter nog niet compleet. Vanaf vandaag is het daarom mogelijk om ook zelf je club op de kaart te zetten. Daarmee wordt ook jouw club vindbaar op Sport.nl. Met jouw club op Sport.nl zorg je ervoor dat al je bestaande én potentiële leden je kunnen vinden.

Wat kost het?

Een eigen verenigingspagina is altijd gratis wanneer jouw club is aangesloten bij een sportbond die bij NOC*NSF is aangesloten. Clubs die niet zijn aangesloten bij een sportbond betalen na de eerste gratis maand per jaar honderd euro. Voor nog geen vijf AA’tjes per maand ben je vindbaar in de grootste sportdatabase van Nederland!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lid te worden van een sportbond die is aangesloten bij NOC*NSF. Dan kost je vermelding op Sport.nl alsnog niets.

Hoe meld ik mijn club aan?

Wil je ook gevonden worden door sportminnend Nederland? Meld je club dan direct aan.

 

Sport.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de Lotto.

Publicatiedatum: 16-01-2015