De Fiets en Wandelbeurs: inspiratie voor een actieve vakantie

In het aanbod op de beurs, die bijna 500 exposanten telt, zijn elk jaar juweeltjes te ontdekken. Blijf je het liefst dicht bij huis, dan kun je terecht bij onder andere het Holland Paviljoen met Nederlandse provincies en organisaties. Onafhankelijk advies over bestemmingen en materiaal krijg je op de informatiemarkten ‘Wandelaars informeren Wandelaars’ en ‘Fietsers informeren Fietsers’. Op zoek naar een nieuwe tent? Welke brander bevalt het best? En is die slaapzak nou echt wel zo warm als beloofd? Ervaren kampeerders, wandelaars en fietsers geven antwoord en laten het je zien. Juist in die persoonlijke gesprekken kom je allerlei leuke en nuttige details aan de weet die je online niet kunt vinden.

Outdoor

Grote buitensportzaken nemen hun nieuwste collecties mee naar de Fiets en Wandelbeurs. Tenten, slaapzakken, kleding, schoenen: je kunt ze vaak voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Ook de nieuwste collecties reisfietsen, toerfietsen en elektrische fietsen ontbreken niet op de Fiets en Wandelbeurs. Houd je meer van zand en modder dan van glad asfalt? Dan kun je je uitleven op het Mountainbike Paviljoen.

Fietsen testen

Sla ook het grootste indoor fietsparcours van de Benelux niet over. Een scherpe bocht in de binnenbaan, vaart maken in de buitenbaan; ruimte is er zat op dit parcours. Test bijvoorbeeld een tandem, een elektrische fiets, een bakfiets, een step of een fietskar.

Toegangskaarten

Toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs kosten aan de kassa € 15,- p.p. (tot 12 jaar gratis). Maar koop je ze nu online in de voorverkoop dan betaal je slechts € 12,-. Ga daarvoor naar de beurswebsite. Daar vind je ook meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.

 

Foto's: Christel van de Reep (fietsen), W.H. van Eck (wandelen)

Publicatiedatum: 26-01-2015