Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

SAIL, het grootste nautische evenement ter wereld, wordt één keer in de vijf jaar georganiseerd en is gratis toegankelijk voor publiek. Verschillende tallships en ander varend erfgoed zullen in de Nederlandse wateren te bewonderen zijn. Zij vertellen verhalen over onze geschiedenis en de bloeiende internationale handel van weleer.

De Nederlandse maritieme industrie neemt een belangrijke plaats in binnen SAIL 2015. Deze editie legt de verbinding tussen verleden, heden en toekomst middels het thema ‘Van Gouden Verleden naar Gouden Toekomst’.

SAIL In, SAIL Out

Op 19 augustus 2015 kun je tijdens de zogeheten ‘SAIL In’ in verschillende Noordzeekanaal-gemeenten al die prachtige schepen langs zien varen. Wanneer zij aangemeerd liggen in de Amsterdamse IJhaven, ben je welkom aan boord en kun je genieten van verschillende kleinere evenementen en activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wanneer de schepen en hun bemanning weer het ruime sop kiezen, kun je hen tijdens SAIL Out een behouden vaart wensen door ze uit te zwaaien.

Meld je aan

SAIL belooft dit jaar groter en mooier te worden dan ooit en is op zoek naar vrijwilligers met passie voor maritiem erfgoed. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol – zonder hen zou SAIL Amsterdam niet kunnen worden georganiseerd.

Wil jij samen met 499 andere vrijwilligers SAIL Amsterdam 2015 tot een onvergetelijk succes maken? Geef je dan nu op.

Foto: Flickr/CC Guido Crolla

  • Datum: 20-01-2015
#Vrijwilligers #Evenementen

Lees ook