Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De organisatie is op zoek naar 70.000 vrijwilligers voor de meest uiteenlopende functies: van tolken, chauffeurs, medische professionals en receptionisten tot vrijwilligers die in het stadion helpen bij de ceremonies of bezoekers ontvangen op het vliegveld.

Sportfeest

De Olympische Spelen worden gehouden van 5 tot en met 21 augustus 2016. De paralympische sporters mogen van 7 tot en met 18 september aan de wereld laten zien wie uitblinkt.

Wil je lid worden van het enorme team van vrijwilligers dat van de Spelen een onvergetelijk sportfeest gaat maken, dan is het volgende van belang: 

  • je bent op 28 februari 2016 achttien jaar of ouder;
  • je bent gedurende tien dagen beschikbaar tijdens de Olympische en/of Paralympische Spelen;
  • je bent beschikbaar gedurende alle fases van het selectieproces en bent bereid trainingen te volgen. 

What’s in it for you?

Daar staat tegenover dat je niet alleen een heel bijzondere ervaring opdoet, maar ook kunt profiteren van diverse voordelen: het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling, je zelfvertrouwen groeit en je doet nieuwe vrienden en contacten op. Daarnaast krijg je de kans om exclusieve trainingen te volgen, kun je online een cursus Engels doen, voor zover dat nodig is, word je in een mooi vrijwilligerstenue gestoken, en ontvang je na afloop een certificaat van deelname. Tijdens het evenement is vervoer in Rio de Janeiro geregeld en op dagen dat je ingedeeld bent als vrijwilliger wordt ook voor eten en drinken gezorgd.

Meer weten?

Gelijk aanmelden? Of wil je meer weten? Bezoek dan de website van Team Rio 2016 voor het antwoord op al je vragen. Daar vind je ook de verschillende functies en een uitgebreid overzicht van de selectieprocedure. 

Foto: NewsLab

  • Datum: 11-11-2014
#Evenementen #Vrijwilligers

Lees ook