RunKeeper geeft hardlopers echte cadeaus

Iedereen heeft soms een klein duwtje in de rug nodig om van de bank te komen en naar buiten te gaan. Een beloning in het vooruitzicht helpt. Zeker als de beloning een handig cadeau is. RunKeeper start met tien verschillende cadeaus, variërend van verzorgingsproducten tot het mogen downloaden van een muzieknummer.

Persoonlijk doel

Maar je krijgt niets voor niets. Om zo’n cadeau te ontvangen moet je als loper wel eerst een persoonlijk doel halen. Een halfuur rennen met een snelheid van minimaal tien kilometer per uur bijvoorbeeld. Dat daagt je uit om jezelf te blijven verbeteren.

Extra motivatie met de rewards van RunKeeper

Extra motivatie

RunKeeper heeft wereldwijd 34 miljoen gebruikers. Volgens onderzoek ziet 84 procent van de mobiele gebruikers liever beloningen dan advertenties in apps. “Onze beleving was altijd vrij van advertenties en dat willen we graag zo houden. Kiip is anders en zorgt voor een extra motivatie bij onze community. Het gaat om de erkenning van een prestatie”, aldus de baas van RunKeeper, Jason Jacobs. Helaas is Kiip in Nederland niet beschikbaar.

Bron: Kiip
Foto's: Flckr/CC Jason Howie en mHealthspot

Publicatiedatum: 04-10-2014