Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Met Sport.nl brengen we de sport nog dichter naar je toe. Met informatie en inspiratie om (nog) meer of weer te gaan sporten. Omdat sport bijdraagt aan een kerngezonde maatschappij. Iedereen wint met sport. 

Sport op de kaart

Sport.nl helpt je bij het maken van een keuze voor een sport en sportaanbieder. Dat kan een vereniging zijn, maar ook een club, school of sportlocatie bijvoorbeeld. Samen met de bij NOC*NSF aangesloten sportbonden werken we eraan om dat zo goed mogelijk te doen. We zijn er nog niet, maar elke dag wordt het aanbod verder aangevuld, zodat jij elke dag meer kunt halen uit jouw bezoek aan Sport.nl. Nu kan het echter nog zo zijn dat je soms niet vindt wat je zoekt. Dan verwijzen we je graag naar de sportbond van de sport waar jij naar zoekt.

Inspiratie en informatie

Op Sport.nl is naast het sportaanbod nog veel meer te vinden. Artikelen over sportkleding en materiaal, voeding, het voorkomen van blessures, de kosten van verschillende sporten en bijvoorbeeld de leukste sportieve activiteiten. Een compleet online sportmagazine met elke dag weer nieuwe inspiratie en informatie. Je kunt   content sorteren op de categorie of  het onderwerp dat jij interessant vindt.


Sportbonden

NOC*NSF is de koepel van sportbonden in Nederland. De sportbonden ondersteunen lokale sportaanbieders en zorgen ervoor dat jij als sporter kunt trainen of wedstrijden kunt doen in een veilige en plezierige omgeving. Steeds meer sportbonden sluiten zich bij Sport.nl aan, zodat ons aanbod voor jou steeds completer wordt.

De Lotto

Sport.nl is mede mogelijk gemaakt door De Lotto. Steeds meer mensen komen erachter dat zonder De Lotto de Nederlandse sport moeilijk zou kunnen bestaan. Sportaanbod zou  duurder zijn en sportbonden en -verenigingen zouden zelfs verdwijnen. Waarom is De Lotto zo belangrijk? Omdat De Lotto al vijftig jaar lang al haar winst afdraagt aan goede doelen en de georganiseerde sport daarvan het grootste deel ontvangt. Met Sport.nl wil De Lotto - samen met NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden - de sport nog toegankelijker en leuker maken.

Andere sponsors

Op verschillende plekken op de website worden ook andere sponsors vermeld. Met een logo of in een verhaal. Soms zijn dat sponsors van NOC*NSF, soms  van de aangesloten sportbonden. Ook deze sponsors dragen - naast de Lotto - vaak al jaren bij aan de Nederlandse sport. Samen zorgen zij ervoor dat we met elkaar van de sport kunnen genieten. Daarom is het belangrijk dat zij op Sport.nl staan en vertellen hoe zij de sport ondersteunen.

Heb je vragen?

Mocht je iets missen op Sport.nl of vragen hebben, maak dan gebruik van een van de volgende emailadressen:

Voor vragen over artikelen of algemene vragen over sport.nl: content@sport.nl

Voor sportaanbieders met vragen over de werking van het profiel op sport.nl:  support@sport.nl

Voor vragen over reviews en ratings:  reviews@sport.nl

 

 We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

  • Datum: 31-10-2014
#NOC*NSF

Lees ook