Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Sport.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Sport.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Met de toenemende aandacht voor sport en bewegen als antwoord op allerlei maatschappelijke vraagstukken slaan de bedenkers van de GezondheidsBon de spijker op zijn kop. Deze cadeaubon levert op een sympathieke en toegankelijke manier een bijdrage aan het bevorderen van een gezonde manier van leven. Een welkome tip, met de feestdagen in aantocht.

Aanbod

Je kunt de GezondheidsBon in twee varianten bestellen: een Giftcard, met de uitstraling van een creditcard, of een E-card, een digitale cadeaubon die direct naar een e-mailadres gestuurd kan worden. De precieze waarde van de cadeaubon kun je zelf bepalen – ergens tussen 10 en 150 euro – en is eventueel in delen te besteden. Besteding kan via www.gezondheidsbon.nl, via de website van de betrokken partners of in een van de aangesloten winkels.

De aangesloten productcategorieën lopen uiteen van Voeding & Ondersteuning tot Sport & Fitness, van Medisch tot Personal Care en van Buitenleven tot Boeken & Magazines. Op het online platform kun je zien bij welke aanbieders je de GezondheidsBon kunt verzilveren. Een kleine greep: Gezondheid aan huis, Zorgeloos Fit, Club Profit, vitaminstore, Vegro en Your Super Foods. Uitbreiding van het aantal aanbieders en verkooppunten zou de cadeaubon nog aantrekkelijker maken, maar daaraan wordt gewerkt.

Relatiegeschenk

Ben je werkgever? En wil je actief bijdragen aan een goede gezondheid van je werknemers en relaties? Ook dan is de GezondheidsBon wellicht een leuk gebaar. De initiatiefnemers van de gezonde bon richten zich namelijk eveneens op het bedrijfsleven. Een aantrekkelijke markt, want jaarlijks wordt veel geld uitgegeven aan (eindejaars)geschenken voor relaties en werknemers. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers met een gezonde leefstijl minder vaak thuis blijven in verband met ziekte en ook nog eens productiever zijn. En daarmee is de GezondheidsBon een mooi voorbeeld van een geschenk dat twee kanten op werkt.

Bron en foto: GezondheidsBon.nl

  • Datum: 15-10-2014
#Tipvandeweek #Sociaal

Lees ook