Een pannaveld als dank voor nalatenschap

Een pannaveld als dank voor nalatenschap

“Hans van Dijk was een kanjer en leeft op deze wijze voort bij onze club”, aldus Eef Goes, voorzitter van voetbalvereniging Bunnik ‘73. Hans van Dijk was een levensgenieter en zowat zijn hele leven lid van vv Bunnik '73. Met zijn nalatenschap ondersteunt hij de jeugdafdeling van de club.

Een groot voetbaltalent was hij niet maar je kon altijd een beroep op hem doen. Kort voor zijn overlijden heeft hij in zijn testament laten opnemen dat zijn nalatenschap ten goede zou komen aan de jeugd van vv Bunnik '73. Na zijn overlijden in juni 2010 is de Hans van Dijk Stichting opgericht.

Deze stichting beheert zijn nalatenschap. Vanuit de club kan men een verzoek doen voor ondersteuning van activiteiten ten behoeve van de jeugd. Het bestuur heeft in overleg met het stichtingsbestuur besloten dat er een blijvende herinnering op het sportcomplex moest komen aan Hans. Resultaat is het pannaveld met zijn naam. In december 2012 is het veldje geopend en sindsdien is de jeugd erop veelvuldig aan het voetballen.

Herinneringen koesteren

Bunnik '73 is uiteraard zeer ingenomen met dit initiatief en koestert met het 'Hans van Dijk veldje' de herinnering aan het helaas te vroeg overleden lid.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van giften en nalatenschappen, klik dan hier. Voor meer goede voorbeelden daarvan, klik hier.

Financiën
Giften
Jongeren
Voetbal
Sportclubs
Best practice

Vond je dit artikel nuttig?

Ik kon hier wat mee / dit was niet nuttig (0) (0)

Artikelen binnen Financiën