The Big Stones rugbyt in de winkel van Albert Heijn ABE

The Big Stones rugbyt in de winkel van Albert Heijn ABE

Het filmpje op Facebook wordt volop gedeeld en is inmiddels duizenden keren bekeken. Je ziet het ook niet dagelijks; rugbyspelers die hun sport uitoefenen middenin een filiaal van Albert Heijn. Maar bij Albert Heijn ABE in Havelte kan het allemaal en hebben ze het spontane idee daadwerkelijk uitgevoerd!

Het resultaat: rennende jeugdspelers door de gangpaden, een scrum tegen een stapel bierkratten, een vliegende bal over het vleesschap en een nietsvermoedende AH-medewerker die voor de kaasafdeling onderuit wordt gehaald. Een originele manier om de AH Sportactie én Rugby Club The Big Stones te promoten.

Korte lijntjes

Wie ondernemer Abe Brouwer van Albert Heijn in het Drentse dorpje Havelte kent, zal niet verbaasd zijn dat hij zijn winkel openstelt voor sportieve activiteiten. Brouwer is zeer actief op het gebied van sport in Havelte en omgeving. Hij sponsort diverse sportclubs en is hoofdsponsor van de plaatselijke Rugby Club The Big Stones. Als in Havelte of directe omgeving de naam Abe valt, weet iedereen dat het om Abe Brouwer van Albert Heijn in Havelte gaat. “Dat is natuurlijk hartstikke mooi.”

 

Het idee voor het filmpje kwam van bedrijfsleider Jeroen Schakelaar, vertelt Brouwer. “Omdat we hoofdsponsor zijn van The Big Stones zijn de lijntjes kort en konden we dit idee snel uitvoeren. Op de opname-avond hadden we allemaal jeugd en twee begeleiders op bezoek. Ook stonden er veel ouders te kijken, hartstikke leuk!”

Sporthart

Abe Brouwer is blij met de AH Sportactie. Met zijn sporthart zegt hij: “Wat mij betreft zouden dit soort sportieve acties nog wel vaker mogen. Het mooie van deze actie is dat je er lokaal iets mee kunt. Het filmpje op onze Facebook-site wordt ontzettend goed bekeken. Kinderen willen het laten zien aan hun ouders en opa’s en oma’s.  Jeroen heeft het filmpje ontzettend leuk in elkaar gezet!”     

AH Sportactie

Met de AH Sportactie spaar je voor zegels, waarmee je tot 3 december vijf keer gratis kunt sporten. Allemaal om heel Nederland in beweging te krijgen en iedereen de sport te laten vinden die bij hem of haar past!

 

 

Communicatie
Best practice
Social media
Samenwerking

Vond je dit artikel nuttig?

Ik kon hier wat mee / dit was niet nuttig (1) (0)

Artikelen binnen Communicatie