Menu
Inloggen

Taiji is afkomstig uit China en helpt je om beter te leren ontspannen. Er zijn twee vormen van Taiji bekend: Taiji Basisvorm en Taiji Light.

Taiji Basisvorm

Bij Studio Zin begin je met de Taiji Basisvorm. Hier leer je de basis van de Taiji. Zo is er veel aandacht voor een goede houding, voor het krachtig staan en ontspannen bewegen. Als een rode draad loopt de Taiji-vorm door de lessen heen. In deze vorm worden alle geleerde bewegingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd.

Taiji Light
Taiji Light is een bijzondere vorm van Taiji, speciaal voor iedereen die zich beperkt voelt in het bewegen. Of weinig energie heeft. Tijdelijk of langdurig. Het gebruikt speciaal aangepaste Taiji bewegingen, gecombineerd met zachte Qigong. Taiji Light combineert Taiji voor Reuma met Guo Lin Qigong. Taiji voor Reuma is effectief bij mensen met bijv. artrose, fibromyalgie of reuma. Het richt zich op de blokkade in de beweging. Guo Lin Qigong is speciaal ontwikkeld voor chronisch zieken en verzwakte mensen (bijv. door kanker en de gevolgen daarvan). Deze Qigong stimuleert het zelf genezend vermogen.