Menu
Inloggen

Algemene informatie

Zou je graag in de schijnwerpers willen staan als een echte circusartiest dan kan Saranti nog wel wat talent gebruiken. Zit je op een circusschool en je beheerst al enkele circusdisciplines, dan heb je een pre! Maar ook al heb je deze niet dan leiden wij je op tot all-round circusartiest. Onze professionele trainers geven les in dans, drama, schminken en natuurlijk de circusdisciplines. Ben je tussen de 7 en 18 jaar dan ben je welkom bij het jeugdcircus van Friesland.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

2 reviews

50% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Mirjam Bremen 25-10-2018
evaluatieverslag 24 oktober 2018 circus savanti
de circusles was leuk. Er werden groepjes gemaakt en met verschillende materiaalen gewerkt. Elke groepje moest zelf ontdekken wat ze konden doen met het materiaal. De les bestond uit 3 onderdelen. Warmingu-de les-coolingdown. De cooling down vond ik niet gepast bij de hele les. het was een oefening yogha die een spirituele karakter heeft. Ik vond dat niet passen bij de les, ook omdat ik niet de indruk hadden dat de kinderen die ontspanning nodig hebben. Hun voorkeur ging meer uit naar tikketje. Een rustig spel kan ook heel leuk zijn. Maar een activitieit met een spirituele karakter hoort et bij zo'n les thuis. Ik werd door 1 persoon goed ontvangen.Ook goed emailcontact gehad De les was gevarieerd en verdeeld in 4 lesonderdelen.. Er waren twee lesgevers. Ik vond dat 1 lesgever wel actiever bij de groepjes langs kon gaan en eventueel een voorbeeld kon laten zien.(actief helpen) Ook jammer dat ze niets iets deden met ballopen. is een leuke uitdaging voor kinderen, vooral wanneer ze nieuw zijn. Ook jammer dat ze niet fietsen op 1 wiel konden proberen, ook al is dat beste een lastige activiteit voor nieuwe kinderen. Nu kwam ik ook met 1 kind van de leeftijd van de groep en 1 kind die ouder was.
Anoniem 12-9-2018
Uniek!
Weer eens wat anders dan de standaard sporten. Er worden vele technieken getraind :)

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.