Menu
Inloggen

Algemene informatie

Zoek je een sport die uitdagend is? en ben je 14 jaar of ouder? kies dan de OSVH. Onze vereniging bestaat inmiddels meer dan 40 jaar ons belangrijkste onderdeel is natuurlijk duiken. De vereniging beschikt over meerdere ervaren duikinstructeurs en trainers. Duiken doen we vaak in de omgeving van Hilversum. We zijn goed voorzien met heldere plassen en rustig duikwater hier in het Gooi. De OSVH is een niet commerciële duikclub waardoor duiken zelfs in deze tijd nog leuk blijft: je hoeft dus niet voor elke duik je portemonnee te trekken. De OSVH plant het gehele jaar door georganiseerde duiken. De OSVH is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersportbond. de NOB is op haar beurt weer aangesloten bij de CMAS (wereldbond) . Brevetten bij ons zijn dus ook internationaal geldig. Buiten het duiken houden wij ons ook wekelijks bezig met de zwembadsporten Onderwaterhockey en Onderwaterrugby.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

3 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Peter herman 12-10-2018
een leuke ervaring bij de OSVH onderwatersport club uit Hilversum
was leuk om zoveel enthousiaste mensen te ontmoeten. TIP: Je kan bij de OSVH altijd een proefduik aanvragen en meespelen met hun onderwatersporten Hockey en Rugby
Robert 11-10-2018
geweldige onderwaterhockey ervaring
Ben begonnen met onderwaterhockey omdat ik zwemmen ontzettend leuk vind. Door de combinatie van sport en spel en het explosieve karakter terwijl je onderwater bent en je adem in houdt is het niet alleen leuk en spannend! Maar vooral ook sportief uitdagend, goed voor je conditie! Na de (conditie)training en oefenwedstrijd begint de derde helft die deze club het aanraden waard maakt!
Tadeusz 7-10-2018
Eerste keer duiken

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.