Menu
Inloggen

Algemene informatie

Euro Diving International, EDI, opgericht in 1974 en sinds oktober 2009 aangesloten bij de NOB, is een kleinschalige vereniging voor en door eigen leden. Jouw opleiding wordt straks dus ook in overleg met jou verzorgd door onze eigen, enthousiaste instructeurs. Helemaal op maat. Naast duiken staan persoonlijke aandacht en gemoedelijkheid bij EDI centraal. Niets moet. Meer informatie over o.a. onze duikopleidingen vindt je op onze website: www.euro-diving.nl Het hele duikseizoen door, duiken wij op zondagochtend op een mooie duikplaats in, en soms buiten, de regio. Trainen doen we op woensdagavond in zwembad De Wedert waar we ook een eigen compressor hebben. Je duikfles vul je bij ons gratis. In de maanden november tot en met januari kunnen we ook op zondagmiddagen terecht in het zwembad. Je kunt dan met je partner en/of kinderen komen ontspannen. Loop je al tijden rond met het idee om te gaan duiken? We zien je graag een keer bij ons langskomen voor een kennismaking.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

1 review

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Anja 14-9-2018
Gezellige en leuke duikclub
Degelijke opleidingen waarbij persoonlijke aandacht voorop staat! Vriendelijke NOB gekwalificeerde instructeurs. Onderling is er een leuk contact met mede-duikers + aanhang.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.