Menu
Inloggen

Algemene informatie

Heb je zin om je leniger, krachtiger en vitaler te voelen? Wil je ontspannen en met plezier werk maken van een gezonder lichaam, een betere houding en een soepeler gevoel? Wil je dit stapsgewijs opbouwen en de mogelijkheden van je eigen lijf verkennen/verruimen? Dan ben je bij mij van harte welkom!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

24 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Y VAnel 23-11-2018
Prima pilates
Rina Tissen 13-11-2018
Pilates
Denise 13-11-2018
Pilates
Gisteren een proefles gedaan, is mee super bevallen. Goede begeleiding, relaxte sfeer, vragen goed beantwoord en als je een verkeerde beweging maakte werd je uitgelegd hoe de beweging wel moest.
Willemijn 10-11-2018
Boven verwachting
Ik had mij met een vriendin ingeschreven voor proefles Pilates. We werden vriendelijk ontvangen door Wilma. Ze legt goed uit wat de bedoeling en het doel van de oefeningen is. Benadering is persoonlijk en met een knipoog. Zowel mijn vriendin als ik hebben beiden erg genoten van de les. Bedankt!!!
G. 30-10-2018
Fijne les
Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was leuke, gezellige en heel goede les voor mij. Het bleek dat mensen met klachten juist deze lessen op hun eigen niveau kunnen volgen. Geschikt dus voor jong tot oud, van gezond tot met beperkingen. Aanrader!
Paul Janssen 30-10-2018
Voor de eerste keer Pilatus
Leuke les tussen alleen maar vrouwen. Ik had wel moeite met mijn coordinatie omdat ik de oefeningen niet kende. Alle spieren kwamen aan de beurt en na een uur voelde ik me lekker los.
Elsken Hijink 5-10-2018
fijne Pilatesles van Wilma in Velp
Met een kleine groep van maximaal 6 personen is er gerichte aandacht voor iedere persoon en dat werpt z'n vruchten af. Deskundige begeleiding met goede aanwijzingen, een mooie ervaring.
Hanny 3-10-2018
pilates
Wilma gaf regelmatig aanwijzingen ivm houding
Sporter 1-10-2018
Leuke pilatesles!
Ik vond het een erg leuke proefles. Wilma geeft je een heel welkom gevoel en stuurt een hoop energie de groep in.
Josée 26-9-2018
Goed bezig met Pilates
Wilma heeft voor iedereen aandacht en zorgt ervoor dat je de oefening op jouw niveau goed uitvoert.
Marijke 25-9-2018
Goed bezig zijn
Met heel veel plezier volg ik de pilates lessen bij Wilma. Wilma is heel deskundig, legt de oefeningen goed uit, geeft persoonlijke aandacht, corrigeert en stimuleert en geeft de lessen met veel humor. De lessen zijn heel afwisselend. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. Pilates is uitstekend voor sterke buik- en rugspieren, maakt je fitter en soepeler. Ook je houding wordt verbeterd. Na afloop van de les ga je met een heel voldaan gevoel naar huis.
Yvonne Sluis 25-9-2018
Pilates
Pilates bij Wilma is goed voor je lijf maar ook goed voor je geest. Wilma heeft een heleboel humor. Dat maakt de les ook zo leuk. Je komt er altijd blij vandaan en ondertussen heb je lekker gesport
Yvonne 24-9-2018
Persoonlijke aandacht
Door de Pilates lessen wordt je fitter en sterker. Wilma zorgt voor afwisselende lessen met veel persoonlijke aandacht. Ze legt de oefeningen goed uit en zorgt er voor dat iedereen op eigen niveau goed mee kan doen.
Lauré 23-9-2018
Plezier en voldoening
Met plezier en voldoening volg ik Pilateslessen bij Wilma. Kenmerken van haar lessen: doelgericht, variatie, individuele aandacht, didactisch goed, aangename sfeer. Tijdens de les denk ik altijd: "Ik zou dit wel elke dag willen." Na de les heb ik altijd een voldaan gevoel.
Lia 21-9-2018
Uitstekende core trainingen
Elke week pilatesles bij Wilma is uitstekend voor sterke buik- en rugspieren. En je rug wordt er ook nog eens soepeler van. Met humor en oog voor ieders moeilijkheden word je begeleid. Je moet er zelf hard voor werken maar er is ook ruimte voor gezelligheid.
Edith 19-9-2018
Meer controle over mijn lichaam
Na een hernia operatie werd ik door de fysiotherapeut gewezen op Pilates. Sinds 2 jaar volg ik de lessen in Vredenburg. Het vraagt concentratie en coördinatie, het zorgt ervoor dat ik mijn lichaam meer onder controle heb. De lessen zijn leuk, afwisselend met verschillende speelse elementen. Een bal, een roller, elastiek. En soms overtref ik mezelf, kan ik een oefening die nooit lukte opeens wel!
Pauline 18-9-2018
Laagdrempelig
door de laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht alweer 1,5 jaar met veel plezier bezig
Marlies 17-9-2018
Hocus pocus pilates
Wil je jezelf sterker en fitter toveren met een betere houding en meer aandacht voor je lijf, kom dan pilates volgen bij Wilma! Met haar deskundigheid, scherpe oog, humor en individuele aandacht, helpt ze jou het beste uit jezelf te toveren! Ik raad het iedereen aan.
Monique 17-9-2018
Een aanrader!
Wat mij aansprak toen ik me in Pilates ging verdiepen, is dat het juist fijn en goed is voor mensen iets ouder zijn. Zelf ben ik 56 jaar. Vroeger deed ik intensief aan dansen en was daardoor soepel, dat werd de laatste jaren minder doordat ik geen sport beoefende. Inmiddels ben ik 5 maanden bij Wilma op les en voel me veel beter. Vooral het soepeler en dus minder stram voelen is heerlijk. Mijn jarenlange onderrugpijn is nagenoeg verdwenen. In plaats van bij andere sporten denken: “Ik moet weer” en dan na een tijdje afhaken, denk ik elke dinsdag: “Ik mag weer vanavond!”
Maria 17-9-2018
Ik word hier vrolijk van
Als Parkinsonpatient (10jr) leeftijd 68 jr. kan ik Pilates en in mijn geval Wilma van Kempen van harte aanbevelen, ze geeft mij persoonlijke ondersteuning met kennis van de ziekte. . Elke week kom ik moe, maar met energie terug van de les. Voor mij een uitkomst.. Wilma geeft les met persoonlijke aandacht voor iedereen overgoten met een doses humor. Kortom een aanrader voor jong en oud man of vrouw..
Ingrid 15-9-2018
Soepel en sterker worden voor iedereen
Pilates helpt je om soepel en sterker te worden. Iedereen kan het omdat de oefeningen in eigen tempo gedaan kunnen worden en Wilma oog heeft voor maatwerk. Bovenal is de sfeer ontspannen en gezellig.
Inge 14-9-2018
bewegen met plezier!
Op een ontspannen manier met je lichaam bezig zijn, je grenzen verleggen en vervolgens met een goed gevoel naar huis. Dat is pilates bij Wilma voor mij en kan ik iedereen aanraden. Door pilates ben ik minder stijf en meer soepel. Je lichaam wordt sterker en je werkt aan de juiste houding waardoor je mogelijke pijntjes en blessures kunt voorkomen ofwel verminderen. Wilma is een goede docent, weet waar ze het over heeft, ze is goed opgeleid en kan dit heel goed overbrengen. Haar lessen zijn afwisselend waardoor het nooit ‘saai’ is. Wilma geeft iedereen aandacht, corrigeert en stimuleert en houdt respectvol rekening met een lijf wat niet altijd meewerkt. Ze is integer en creatief in het bedenken van een aanpassing of verandering van een oefening. Tenslotte is ieder lijf weer anders. Hiernaast en zeker niet onbelangrijk, de lessen zijn enorm gezellig, vol met humor en een lach.
ilse 14-9-2018
Fijne Pilates lessen!
Kim 14-9-2018
Betrokken en professionele begeleiding
Tijdens de lessen aandacht voor jou als individu en fijne feedback voor het goed uitvoeren van de oefeningen. Heel veel baat bij de lessen nadat ik was doorverwezen door mijn fysio vanwege rug- en nekklachten. Sterk verminderd door pilates. Lessen worden serieus gegeven maar wel met ruimte voor humor en ontspannen sfeer.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.