Menu
Inloggen

Algemene informatie

Koryukan is een boksschool in Veldhoven waar de volgende lessen worden aangeboden: Kickboksen, Thaiboksen, Karate en BJJ / MMA . Bij ons kunt u terecht voor persoonlijke ontwikkeling en groei in deze sporten. Waarom is Koryukan anders dan omliggende sportscholen waar je aan soortgelijke sporten kan doen? We beoefenen een individuele sport maar toch is er een groot sociaal gevoel. We geven onze huidige en nieuwe leden telkens het gevoel welkom te zijn, dat doen we door ze persoonlijk te begleiden en te luisteren naar wat ze willen. Het enthousiasme van de leraren en de sfeer binnen de groep zorgt ervoor dat iedere les met passie en inzet wordt uitgevoerd. Wat kan je bij ons in de dojo vinden: Een ruime mat van 150m2 met geveerde vloer (bij vallen kom je altijd zacht terecht). komt. Diverse materialen zoals bokszakken, stoot en trapkussens. U kan gebruik maken van handschoenen en scheenbeschermers die aanwezig zijn. Een MMA kooi die bij UFC ook gebruikt wordt De Boksring waar fink gespart kan worden. Kettleblets, gewichten, tractorbanden en soortgelijke materialen voor onze conditie traningen. Ook een groot assortiment van houten zwaarden, stokken, messen en (nep) pistolen voor diverse oefeningen. Onze doelstelling is om iedereen die in een veilige en gezellige sfeer te laten sporten. We werken flink aan de kracht en conditie en hebben daar ook extra oefeningen voor. Dit doen wij dan met kettlebelts, gewichten en andere atributen.. Wie kan er bij ons komen sporten> jeugd jongens en meiden bij Karate vanaf 10 jaar en Kickboksen vanaf 12 jaar, volwassenen vanaf 17 jaar. De lessen van jeugd en volwassenen zijn op verschillende tijden. We zien steeds meer dat er veel dames en heren komen trainen die flink aan de conditie en uithoudingsvermogen willen werken en tegelijkertijd ook behoorlijk wat technieken leren. Zij komen niet om te vechten of per se een vechtsport te beoefenen maar voor de conditie en workout. Natuurlijk is het beoefenen van een vechtsport onze basis en daarin hebben we diverse niveau's. Vanaf beginner tot gevorderde zoals wedstrijdniveau kan bij ons prima terecht. Persoonlijke begleiding voor de leden is bij ons zeer belangrijk. Een eis binnen de school is dat er met respect met elkaar omgegaan wordt en ongewenste praktijken zult u bij ons niet tegenkomen. Iedereen die intresse heeft gekregen kan altijd een keer binnenlopen om een proefles deel te nemen zonder bijkomende kosten. Met vriendelijke groet, Het team van Koryukan

 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden
 • Sfeerbeelden

Sportaanbod

13 reviews

92% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Neeltje 10-10-2018
1 keer kick boxen
Josje 10-10-2018
Kickboksen
Tom 14-9-2018
Zeer goede school
Zeer goede sport school leert er snel! En fijne mensen om mee te trainen
L Wever 13-9-2018
Top club!
Een gemoedelijke boksschool voor elk niveau. Voornamelijk hard trainen, maar daarnaast ook zeker fun. Zowel technieken als conditie komt aan bod, waardoor er een goede balans is. Al bij al een super school met alle benodigde kennis, ervaring en faciliteiten!
Guy 13-9-2018
Leuke sfeer gezellig mensen en goede training
Chris 13-9-2018
Fijne relaxede sportschool
Sinds 3 jaar trouw bezoeker van de kickbokslessen. De kern is steeds respect en het beste uit jezelf halen. Onder fanatieke, gevarieerde en enthousiaste begeleiding van de trainer(s) is er ruimte voor iedereen om op zijn eigen niveau te trainen. No pressure, of juist wel als je dat wil. Conditioneel, technisch of op kracht, alles komt gevarieerd aan bod. Leuke diverse groep ook, stoere meiden, jonge gasten en n paar ouwe knakkers 😉
RuuD 25-8-2018
Meer dan hard werken alleen!
Naast de geweldige faciliteit en de goede begeleiding maakt de sfeer het verschil! Voor alle niveaus aandacht van wedstrijd tot recreatief. Na 10 jaar is dit meer dan sport: kameraadschap
Marleen 24-8-2018
Zeer fijne (vecht) sportschool
Sportschool waar iedereen welkom is. Dames en heren van jong tot oud(er) en ook jeugd. Een fijne trainer die altijd gedreven is, deelnemers weet te motiveren en aansluit bij ieders niveau, of je nu beginner bent of een wedstrijd wilt gaan vechten. Prettige sfeer waar men respectvol met elkaar om gaat.
Remco B. 23-8-2018
Fijne (vecht)sportschool, mooie dojo
Ik train hier al een aantal jaar met veel plezier. Een fijne sfeer, geen 'haantjes', goede technische en conditionele trainingen, fijne trainers en een mooi(st)e dojo met grote mat (geveerde vloer), veel bokszakken, spiegelwand, MMA-kooi en boksring. Nette kantine en kleedruimtes. Goede sportschool en een aanrader om in ieder geval eens een proefles te nemen bij interesse!
Richard 23-8-2018
Goede & geduldige begeleiding, ontspannen sfeer en goedd locatie
Ik train hier al 5 jaar en wil nergens anders heen. Iedereen gaat respectvol met elkaar om en iedereen kan op eigen niveau aan de slag. Zowel beginners als wedstrijdvechters kunnen hier krijgen wat ze nodig hebben.
Debbie 23-8-2018
Fijne sportschool
Erg goede sportschool . Professionele training en een fijne club mensen !
Tommie 23-8-2018
Fijne sportschool
Super fijne sportschool , goede begeleiding en een leuke groep mensen!
Pieter 23-8-2018
Goeie trainer, mooie sportschool en vriendelijke sfeer

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.