Menu
Inloggen

Algemene informatie

Badminton Combinatie Assen is een actieve, sportieve en bovenal gezellige badmintonvereniging voor iedereen van 6 jaar tot 99 jaar. Wij bieden op 4 verschillende locaties in Assen trainingen voor jong en oud aan van augustus/september t/m eind mei. Voor de jeugd 2 x in de week, voor de senioren 5 x in de week. Of jij nu jong, oud, beginnend, gevorderd , competitiespeler of recreant bent, wij bieden voor ieder wat wils. Wij hebben geen aparte specifieke doelgroeptraining voor mensen met en chronische en/of specifieke aandoening: iedereen mag het altijd 2 tot 3 keer komen uitproberen. Bij twijfel kan er altijd even vooraf gemaild/gebeld worden met de secretaris en/of de ledenadministratie. Zie onze website www.bcassen.nl voor alle speellocaties en tijden.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

5 reviews

80% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Wilbert 12-8-2018
Lekker ontspannen inspannen
Bij deze club, waar ik al ca. 6 jaar recreatief speel, kan je op 4 verschillende avonden lekker intensief aan de gang. Dit gaat in een ontspannen sfeer met hulpvaardige trainers. Het lijkt misschien een softe sport maar na een tijdje achter de shuttle aan rennen blijkt deze sport verrassend intensief! Ga maar gewoon eens proberen.....
Han 1-8-2018
Je kunt 4 dagen in 4 verschillende sporthallen op allerlei niveau spelen, zelfs de zomer door!
Gaaf dat je bij deze leuke en gezellige vereniging op 4 dagen in de week kunt spelen. Dit in verschillende wijken van Assen in verschillende sporthallen. Het is dit jaar ook weer mogelijk om één keer per week zelfs de zomer door te spelen! Wil je na de zomervakantie weer spelen en wil je op meer avonden spelen, ook dat is mogelijk. Ook weer leuk met en tegen andere spelen. Geen vaste clubjes / groepjes waar je niet tussen komt. En wil je training? Ook dat kan op elke avond met diverse trainers! Kortom ik vind het een club met veel mogelijkheden voor een ieder.
Joyce 30-7-2018
Geweldige sportclub
Het is hier super leuk, altijd gezellig en zeker sportief voor alle leeftijden. Zit al ruim 15 jaar bij deze club en komt zo nog ruim 15 jaar bij! Je kan op 4 avonden spelen dus als je een avond niet kan, kan je op een andere avond mee doen. Voor alle leeftijden en allerlei soorten trainingen voor beginners, gevorderden, jong tot oud.
Patrick 30-7-2018
Leuke club!
Ik heb eerst bij een andere club gespeeld, maar ben overgestapt naar de bca vanwege de goede sfeer en de goede begleiding. Het is een supergezellige club en ik kan ook gewoon competitie spelen.
Gertie 30-7-2018
Gezellige badminton vereniging met ruim speelaanbod & prima sfeer
Veel keuze qua speellocatie: volwassenen 5x per week waarvan 1x overdag en jeugd 2x per week. Als recreant ervaar ik de sfeer als gezellig en ongedwongen, het maakt daarbij niet uit op welke locatie je meespeelt.Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd. Als je lid bent , kun je altijd meer dan 1 x per week spelen zonder extra kosten. En als er op zondag competitiewedstrijden worden gespeeld, is er vaak ruimte om extra vrij te badmintonnen zodra er banen vrij komen.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.