Menu
Inloggen

Algemene informatie

Pickleball is de De Nieuwe Netsport overgewaaid uit Amerika, en maakt snelle opmars in Europa. Het is een laagdrempelige sport die gespeeld wordt op badminton-veldjes, maar met een lager net, en met lichte ballen. Het wordt in Den Haag gespeeld op alle nivo's. Onze club is enthousiast en informeel. We spelen wekelijks in de Houtrusthallen. Pickleball is voor jong en oud. Zie videos van deze leuke sport, hier: https://pickleballholland.nl

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

5 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Pierluca 22-10-2018
Fantastic experience
Iwan 11-9-2018
Superleuk om te doen en gastvrije groep
Na jaren van volleybal vonden mijn knieën dat wel welletjes geweest. Daarom ging ik een keertje pickle ball proberen. Deze sport is overgewaaid in de US waar het een heel populaire sport is. Met de groep hier was het direct leuk. Heel enthousiaste en gastvrije mensen. Inmiddels ga ik dus iedere week! Kan het zeker aanraden
USA Pickleballers 5-9-2018
Pickleball is super
Pickleball is een sport voor iedereen. Heb je nooit getennist of een andere balsport gespeeld dan is deze sport ook het proberen waard. Heb je wél eerder getennist etc. dan is het een onwijs leuke aanvulling en een goede work out. De club heeft gezellige leden en iedereen is verslaafd geworden aan het spelen. Een voor Nederland nieuwe steeds groter wordende populaire sport.
Mootje 5-9-2018
Dit is een leuke en gezellige sportclub
Het is leuk omdat iedereen het kan. Het spel kan je vergelijken met tennis, tafeltennis en badmintonnen. Ik ben er verslaafd aan geworden. Wil je lekker balletje slaan en wil je gezelligheid zal ik dit zeker aan raden.
Jorick 5-9-2018
Pickleball Den Haag is een hartstikke leuke club!
Ik heb jaren lang getafeltennist en de overgang naar pickleball is heel gemakkelijk. Het spel is erg leuk en eenvoudig te begrijpen. De leden van Pickleball Den Haag zijn vriendelijk en toegankelijk. Als je daar behoefte aan hebt, kun je tips krijgen om je spel beter te maken. Ik zou Pickleball Den Haag zeker aanraden aan iedereen die het leuk vindt om af en toe een balletje te slaan!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.