Menu
Inloggen

Algemene informatie

Nog nooit van roller derby gehoord? Beeld je een sportieve cocktail in van speed skating en American Football, maar dan op rolschaatsen. Roller derby is ontstaan in Amerika in de jaren '30. Begin deze eeuw werd de sport opnieuw populair. Sinds 2015 kent ook Nijmegen z'n eigen roller derby vereniging: Roadkill Rollers! Onze uitvalsbasis is sporthal De Horstacker, in het zuidwesten van Nijmegen. Daar traint een groep gemotiveerde spelers twee keer per week. Daarnaast organiseren we activiteiten zoals scrimmages (oefenpotjes), wedstrijden en de Fresh Meat Bootcamp. Ook zien we elkaar buiten de 'track' om, bijvoorbeeld bij de zomerse BBQ en foute bingo. Ben je m/v 18+ en lijkt roller derby je leuk? Heb je een positieve houding en kun je tegen een stootje? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail om vrijblijvend een keertje mee te doen: info@roadkillrollers.nl. Non-skating offcials en vrijwilligers zijn ook welkom! Daarvoor geldt een lagere contributie.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

6 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Sabrina Peeters 31-7-2018
Rol je fit!
Loop je al tijden dat je moet/wil sporten maar niks sluit bij je aan? Meld je aan via: info@raodkillrollers.nl en kom naar onze open trainingsavond! Skates & bescherming kun je lenen en je krijgt een gave basis les rolschaatsen! Voor je het weet ben ook jij verliefd op onze sport! Roadkill Rollers is een fijne club voor sportieve ambities, gezelligheid en ontwikkeling.
Megab 29-7-2018
Lekker rollend sporten!
Een geweldige groep mensen en een super leuke sport. Iedereen is welkom en er wordt veel gelachen. Erg spannend in het begin. Maar door de fijne trainingen en het enthousiasme van iedereen om je heen, wordt je steeds zelfverzekerder. Ik heb zo veel geleerd en het is gewoon ook een super stoere sport!
Marieke 29-7-2018
Als ik niet kan gaan mis ik het enorm...
Na zwemmen en de sportschool zocht ik iets wat ik gezamenlijk kon doen én waar ik motivatie zou vinden om te gaan sporten (i.p.v. 'moeten' omdat sporten nu eenmaal goed voor je is) Enorme leuke club mensen, mannen & vrouwen, diversiteit in leeftijd en achtergronden.
DaisyBelleke 7-7-2018
rollend fit!
Begon met Derby met een hele slechte conditie en bouwde deze vlot op. Super leuk en gemotiveerd team. Aanrader!
jasper 3-7-2018
leuke club
Roadkill Rollers is een groeiende vereniging, je word er met open armen ontvangen door mensen die passie hebben voor hun sport. De club is nog niet zo groot, er zijn twee teams: een beginners groep waar je leert hoe je het spel speelt en de technieken die daar bij horen. En er is een wedstrijd team dat de basis al heeft en er op uitgaat om te spelen tegen andere teams in Nederland. De club organiseert naast de sport momenten (twee trainingen per week) ook leuke ander activiteiten zoals een BBQ met de hele club, maar we gaan er ook op uit naar bijvoorbeeld rollerdisco's in de buurt.
Winnie 3-7-2018
Goede trainingen in een fijne sfeer
Iedereen is (en voelt zich) welkom bij deze club. Als beginner word je goed opgevangen met fresh meat training. Je kunt op eigen tempo doorstromen naar het wedstrijdteam, dat ook eigen trainers heeft. Al zijn dit twee groepen, het blijft toch één club omdat je in dezelfde zaal traint en samen de warming-up doet. Ook gezellig dat er een kantine bij zit, om af en toe een drankje te doen na de training.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.