Menu
Inloggen

Algemene informatie

Nog nooit van roller derby gehoord? Beeld je een sportieve cocktail in van speed skating en American Football, maar dan op rolschaatsen. Roller derby is ontstaan in Amerika in de jaren '30. Begin deze eeuw werd de sport opnieuw populair. Sinds 2015 kent ook Nijmegen z'n eigen roller derby vereniging: Roadkill Rollers! Onze uitvalsbasis is sporthal De Horstacker, in het zuidwesten van Nijmegen. Daar traint een groep gemotiveerde spelers twee keer per week. Daarnaast organiseren we activiteiten zoals scrimmages (oefenpotjes), wedstrijden en de Fresh Meat Bootcamp. Ook zien we elkaar buiten de 'track' om, bijvoorbeeld bij de zomerse BBQ en foute bingo. Ben je m/v 18+ en lijkt roller derby je leuk? Heb je een positieve houding en kun je tegen een stootje? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail om vrijblijvend een keertje mee te doen: info@roadkillrollers.nl. Non-skating offcials en vrijwilligers zijn ook welkom! Daarvoor geldt een lagere contributie.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

3 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
DaisyBelleke 7-7-2018
rollend fit!
Begon met Derby met een hele slechte conditie en bouwde deze vlot op. Super leuk en gemotiveerd team. Aanrader!
jasper 3-7-2018
leuke club
Roadkill Rollers is een groeiende vereniging, je word er met open armen ontvangen door mensen die passie hebben voor hun sport. De club is nog niet zo groot, er zijn twee teams: een beginners groep waar je leert hoe je het spel speelt en de technieken die daar bij horen. En er is een wedstrijd team dat de basis al heeft en er op uitgaat om te spelen tegen andere teams in Nederland. De club organiseert naast de sport momenten (twee trainingen per week) ook leuke ander activiteiten zoals een BBQ met de hele club, maar we gaan er ook op uit naar bijvoorbeeld rollerdisco's in de buurt.
Winnie 3-7-2018
Goede trainingen in een fijne sfeer
Iedereen is (en voelt zich) welkom bij deze club. Als beginner word je goed opgevangen met fresh meat training. Je kunt op eigen tempo doorstromen naar het wedstrijdteam, dat ook eigen trainers heeft. Al zijn dit twee groepen, het blijft toch één club omdat je in dezelfde zaal traint en samen de warming-up doet. Ook gezellig dat er een kantine bij zit, om af en toe een drankje te doen na de training.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.