Menu
Inloggen

Algemene informatie

Trainen in de natuur: maak je lichaam moe en je hoofd leeg. Verbeter je conditie: doe mee, train met ons mee!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

10 reviews

90% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Stephien Kusters 30-7-2018
Sportief wandelen met Marie- Jose
Al een paar jaar wandel ik iedere maandag morgen met de zelfde groep onder begeleiding van Marie- jose . Marie- Jose is een enthousiaste begeleidster die de groep mee krijgt. Het is niet alleen wandelen maar ook allerlei oefeningen in de buitenlucht heerlijk. we wandelen of bij de maas in het bos of bij de kloostertuinen. We hebben een super leuke groep waar iedereen welkom is. Dus pak je schoenen en wandel lekker met ons mee
Ine 29-7-2018
Wandelgroepje 60+
Wandelen, oefeningen. Ieder in zijn of haar eigen tempo. Genieten van de natuur en elkaar. Kom het eens proberen
Truus 27-7-2018
Wie sjoën ôs Limburg is
Dat zien en beleven wij iedere maandagochtend weer opnieuw. We wandelen samen, doen sportieve oefeningen en krijgen geheugentraining onder deskundige leiding van Marie-Jose. Bovendien wordt er vaak hartelijk gelachen. We zijn lekker gezond bezig in de buitenlucht en dat is een supergoed begin van de nieuwe week. Top!
Tiny Sitsen 20-7-2018
goed voor lijf en leden.
begin de week met oefeningen en bewegen dat geeft een goed gevoel en vooral met een groep is het gezellig, kom en doe met ons mee tot Maandag.
Guido 17-7-2018
Wandelen met MJ ( Marie-José )
Het is echt genieten : wandelen en oefeningen doen met gezellige mensen onder leiding van Marie-José in de prachtige natuur van Maalbeek . Terwijl de vogels zingen wordt ook ons brein nog gestimuleerd met Erik Scherder - achtige trainingen. Een aanrader !
Jeanne Stroeken-Rutten 14-7-2018
sportief bezig zijn in de buitenlucht
Geweldig hoe Marie José ons telkens weer weet te verrassen met leuke oefeningen om in conditie te blijven, naast het wandelen in de bossen of langs de Maas. Een heel enthousiaste trainer, gezellige groepen, en sportief bezig zijn in de buitenlucht. Een perfecte combinatie. Als je hier eenmaal van geproefd hebt, ben je verkocht.
Marij 11-7-2018
Heerlijke inspanning
Mijn weekend begins met een heerlijke training in de natuur. Voor een goede conditie en in een gezellige groep . Met leuke oefeningen met veel varietie door onze trainster Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Mary Strous 10-7-2018
Actief bezig in de natuur
Spieroefeningen, krachttraining en actief wandelen en dat alles buiten in de natuur i.p.v binnen. Tel daarbij altijd een leuke en gezellige sfeer
Hella Collin-Poeth 10-7-2018
Wandelen op maandagochtend
Een sportief begin van de week! Heerlijk wandelen met afwisselende spelmomenten; ieder in z’n eigen tempo in het bos, langs de Maas of in de mooie kloostertuinen van Steyl. Een erg leuke groep met gezellige mensen onder begeleiding van professionele trainster Marie-Jose die ons blijft verrassen! Een aanrader! Welkom!
g. slaats 9-7-2018
wandel met mij is een perfecte bezigheid.
wandel met mij is niet alleen een wandelclubje,maar er wordt ook iets gedaan aan de motoriek, wat ook belangrijk is!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.