Menu
Inloggen

Algemene informatie

BKV is opgericht op 1 oktober 1969. De vereniging heeft als doel het beoefenen van het kunstschaatsen te bevorderen. De club bestaat uit ongeveer 200 leden afkomstig uit de wijde omtrek van ’s-Hertogenbosch. Er wordt getraind in het Sportiom aan de Victorialaan in Den Bosch. Deze ijsbaan is, met uitzondering van 6 weken zomervakantie, het hele jaar geopend. Daardoor kan er bij de BKV het hele jaar getraind worden!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

2 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Dustin 1-4-2018
Kunstschaatsen in Sportiom
Leuke les en eerste ervaring met het kunstschaatsen. Waren veel kindjes. Organisatie bij ontvangst en start was ondermaats aangezien niet duidelijk was waar en bij we moesten zijn. Verder top geregeld.
Jessica 11-3-2018
Leuke les kunstschaatsen
De kinderen hebben een leuke les gehad en heel veel geleerd. Alleen bij aankomst is het onduidelijk waar je precies moet zijn en hoe het werkt. En er staat dat de les 5 min duurt maar dat is 45 minuten

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.