Menu
Inloggen

Algemene informatie

Schaatsen voor jong en oud, recreatief rondjes rijden en/of wedstrijdschaatsen, jezelf verbeteren tot aan nationaal (jeugd)niveau. Alles is te vinden bij Schaatsvereniging Rotterdam! Sinds een paar jaar is er eindelijk een schaatsbaan in Rotterdam, nu nog maar 3 maanden per jaar dus een deel van het jaar zitten we op de Uithof in Den Haag. Elke ma-di-wo-do-za zijn er trainingen bij te wonen in Den Haag en/of Rotterdam. In de zomer wordt er gefietst, geskeelerd en is er 2*per week kracht/conditietraining. En door het jaar heen verschillende activiteiten op schaats, skeeler, fiets en gezelligheidsgebied. Kom vrijblijvend eens kijken op onze woensdagavond-trainingsavond op schaatsbaan Rotterdam om 1830h of kijk op onze website of Facebook voor meer informatie.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

7 reviews

86% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Margreet 22-3-2018
Schaatstraining
Jongste dochter heeft schaatstraining gehad. Was wel zeer onduidelijk waar en bij wie we ons moesten melden. Is uiteindelijk goed gekomen.
Richard Advocaat 1-3-2018
Prima meegetraind met SV Rotterdam!
Angela 22-2-2018
Lekker geschaatst
Farida Deen 22-2-2018
Niet gastvrij, niet echt bedoeld voor beginners
Weinig tot geen begeleiding.. leraar wilde liever zijn eigen ding doen. Omstanders waren meer behulpzaam. Jammer. Weinig ruimte om echt te kunnen oefenen. Kleine baan vergeleken met de uithof.
Marieke 15-2-2018
Heel veel geleerd ... !
Kees 9-2-2018
Het was een leuke, leerzame training.
Mella 1-2-2018
.
Trainer was niet op de hoogte van komst en actie.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.