Menu
Inloggen

Algemene informatie

KSV Haarlem is opgericht met passie voor kunstschaatsen en wij willen die liefde graag verspreiden naar meer en meer mensen. Bij KSV Haarlem leren wij niet alleen kunstschaatsen. Wij proberen ook een kunstschaatsgemeenschap te ontwikkelen waar de jeugd en volwassen steun en zelfvertrouwen winnen, recreatief danwel wedstrijdgericht. Kunstschaatsen is een geweldig recept voor het winnen van zelfvertrouwen, plezier en het ontwikkelen van artistiek vermogen.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

2 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Shanna 5-12-2018
Leuk club en pittige les
Erg leuke les gehad, erg gastvrij!
Mirte 13-11-2018
Leuke kunstschaatsles voor peuters
Ik had me voor vanavond ingeschreven voor een proefles kunstschaatsen.. Niet wetende dat ik me (als 29-jarige) mocht aansluiten bij een groep peuters van 4-6 jaar oud.. Als ik dit van tevoren had geweten had ik me niet aangemeld. Hoe dan ook was het voor peuters een leuke les en heb ik toch nog wel e.e.a. geleerd. Maar het lijkt me handig als de genoemde leeftijdscategorie van 5 t/m 85 wordt aangepast, of dat hier vooraf duidelijk over gecommuniceerd wordt..

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.