Menu
Inloggen

Algemene informatie

Tijd om de schaatstechniek weer op te frissen of juist onder de knie te krijgen? De schaatsschool van De Uithof staat voor je klaar! De schaatsschool van De Uithof geeft op elk niveau's les. U kunt bij ons terecht als absolute beginner om de basisbeginselen onder de knie te krijgen maar ook als u al een hele goede techniek beheerst en graag wil trainen.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

13 reviews

92% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
MvL 22-2-2018
Ontzettend leuke proefles
Het was een ontzettend leuke proefles. De verschillende oefeningen geven een goed beeld van wat je kunt verwachten wanneer je een cursus gaat doen.
Laura 18-2-2018
Proefles voor beginners leuk
petra 18-2-2018
schaatsles
M 18-2-2018
Slecht
Slechte georganiseerd en les gegeven
M 18-2-2018
Leuke proefles, goede begeleiding
Mijn zoon (9) heeft de proefles erg leuk gevonden. Hij vond de begeleiding erg prettig. Zelf vond ik de start chaotisch.
Jeroen van de Velde 18-2-2018
Goede training, onduidelijkheid bij indeling groepen
Jet 18-2-2018
Heel leuke les gehad :-)
Dank aan trainer Henri!
Maris 17-2-2018
leuke kennismaking met schaatssport
Dankzij de bevlogen instructrice kregen wij met veel enthousiasme de basisprincipes van de schaatssport uitgelegd. Goede duidelijke uitleg welke zeker pleit voor deze schaatsschool De Uithof. De enorme groepsgrootte maakte het volgens mij vooral voor de docenten lastig werken deze introductieles. Maar dat had meer met de organisatie van de ochtend te maken dan lesinhoudelijk. Enige minpunt waren de zeer botte schaatsen van schaatsverhuur Ooms Sport in hetzelfde gebouw. Toen we dit bij het inleveren meldde werd er schouderophalend gezegd dat we ze tussendoor wel terug hadden mogen brengen om te laten slijpen (tijdens onze korte les!!). Het lijkt mij dat je als verhuurder zorgt dat je materiaal op orde is voordat je het verhuurt. Wij besloten te huren omdat onze eigen schaatsen niet geslepen waren.......Duimpje omlaag vandaag in ieder geval voor schaatsverhuur in de Uithof !
Mari 11-2-2018
Leuk initiatief, geen groep voor tieners
Uitgebreide instructie. Niveaus liepen nigal uiteen. Jammer dat er geen groep was voor tieners. Mijn zoon van 13 zat nu in groep met vooral volwassenen en nog drie tieners.
Masja 11-2-2018
De schaatsende dochters
Leuk dat ze op deze manier konden schaatsen!
Marcel 6-2-2018
Leuke clinic
Was eigenlijk voor de echte beginner maar goed om nog eens even de basis door te nemen
Anoeska 26-11-2017
Super leuk weer eens te hebben geschaatst
Gisteren voor t eerst sinds jaren weer eens op de Uithof geschaatst. In het begin nog onwennig op de noren, maar na verloop van tijd ging het steeds beter. Toen nog 3 kwartier les door 2 ervaren docenten en werden de fijne kneepjes ons weer bijgebracht, waardoor het schaats plezier nog groter werd. Uithof bedankt voor deze leuke en leerzame ochtend.
Peter 12-11-2017
De Uithof is een geweldige accommodatie. Het les krijgen was m.i.in een te grote groep. De instructies waren nauwelijks verstaanbaar, dat vond ik jammer, net als het ontbreken van persoonlijke aanwijzingen. Het was voor mij, na jaren wel weer een belevenis mogelijk gemaakt door de AH- actie. Dank daarvoor, ik ga er zeker mee verder.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.