Menu
Inloggen

Algemene informatie

TotallyZouk geeft Braziliaanse Zouk danslessen voor alle niveau’s, Critical Alignment Yoga en BeYou danslessen. Met het speciale lesprogramma voor beginners Zouk zijn zij de grootste Braziliaanse dansschool van Nederland geworden. Niet voor niets staan ze hoog aangeschreven, nationaal en internationaal. De danslessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht. Nieuw zijn onze Critical Alignment Yoga lessen. Je functioneert pas optimaal als je mentaal en fysiek in balans bent. Ben jij in balans? Kom eens een keer meedoen en vind het uit. Daarnaast geven we ook nog BeYou Burlesque danslessen. BeYou is geschikt voor IEDEREEN die zich wil leren bewegen met de gratie en het lichaam van een dansers. De lessen geven ze in onze eigen Dansstudio aan de Ampèreweg 24 in Delft. Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend een gratis proefles kunt komen volgen. Ook organiseren ze geregeld bootcamps en workshops voor zowel de beginnende als gevorderde Zouk danser.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

8 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Bente 30-11-2017
Petra 23-11-2017
Leuke les, goede instructrice, gezellig en veel gedaan
L 14-11-2017
Critical alignment yoga
Ik was eerst benieuwd naar het verschil tussen 'gewone' yoga en critical alignment yoga. Na de eerste sessie zag ik al het verschil. Ik vond het fijn dat Louise van der Tuin, de begeleider, uitlegde wat elke beweging deed met ons lichaam, en op basis van suggesties ons op een hele prettige manier door de sessie heeft geleid. De pijn in mijn boven rug is al aanzienlijk verminderd. Een minpuntje: De zaal was ijskoud. En omdat wij minimale bewegingen deden met de yoga kreeg ik het niet warm. Voor de rest was het prima.
Carola 18-10-2017
Caroline 10-10-2017
Els 9-10-2017
Yoga en lichaamshouding: een ontspannende combinatie!
Ideaal om in de drukke werkweek alle opgebouwde spanning los te laten en weer rust te vinden in je ademhaling, je lichaam...
Marian 3-10-2017
Rust voor je lijf en je geest
Bijzondere vorm van yoga/ontspanning vanuit een optimale houding van de ruggegraat. Heel prettige sfeer, de nieuwkomers pasten zonder probleem in de bestaande groep, je voelt je welkom zoals je bent. Prettige en zeer vriendelijke trainster geeft vakkundige uitleg bij de oefeningen. Ik vond het best zwaar en miste nog wat persoonlijke aanwijzingen (kan me namelijk niet voorstellen dat ik het allemaal goed deed deze eerste keer). Ik ga zeker nog een paar keer. Super dat dat met deze sportactie zo gemakkelijk kan.
Liselotte 3-10-2017
Meest ontspannende yoga les
Heerlijk ontspannen na weken afstudeerstress, bij deze super ontspannende les. Zit weer heerlijk in m'n vel!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.