Menu
Inloggen

Algemene informatie

Welkom bij Active Movement Welkom bij Active Movement waarbij actief en gezond bewegen centraal staat. Het bedrijf is gespecialiseerd in personal training, small group training en aquasporten. Ben je opzoek naar een beweeg activiteit in het water? dan is Active Movement echt iets voor jou!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

25 reviews

96% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Femke Leijenaar 15-11-2018
Leuke ervaring
Sportieve les gehad van een behulpzame instructeur!
Amerins Leijenaar 15-11-2018
Aquaspinning
Leuke en sportieve ervaring en, goede en enthousiaste instructeur.
Luc 8-11-2018
Een half uur heerlijk kapot gaan!
Heerlijke sportieve sessie achter de rug in een bad vol enthousiastelingen!
Jorien Sevinga 1-11-2018
Hele leuke les! Pittig ook!
Esther 1-11-2018
Aquaspinning is leuk!
Lekker gesport gisteren. Comfortabel warm water, gezellige groep en leuke docent. Aquaspinning is leuk om te doen!
geartsje 27-10-2018
Small group training
iris van bruggen 18-10-2018
Aqua spinning
Laura Postma 18-10-2018
Fantastische sportieve avond!
Janneke Devries 16-10-2018
Aquajoggen! Doe eens mee
Het was heel leuk , prettig om mee te doen. Helaas kon ik er niet veel van., maar er was bemoediging ,,je kunt het leren" Dus ik moet maar eens wat lesjes volgen. Wellicht kan ik daarna zeggen dit lukt mij wel.
Karin 13-10-2018
Personal training
Ik heb een uur personal training gedaan (onder de noemer small group). Intensieve training afgestemd op mijn wensen. Afwisselende oefeningen. Zowel gewerkt aan kracht als conditie. Als je serieus aan een programma wilt werken is dit zeker een aanrader.
Siebrich 11-10-2018
LEEFTIJD
Waarom is het maar tot 60 jaar?????????
Judith 11-10-2018
Leuk en actief
Een leuke actieve les. Zoveel beter als wat ik tot nu toe gewend was. En je kunt zelf natuurlijk beslissen hoe actief je het maakt. Het tempo ligt in elk geval lekker hoog
Daniël Jansen 4-10-2018
Leuk om te doen!
Als wielrenner in offseason vind ik dit een hartstikke leuke sport om toch nog je hartslag omhoog te krijgen. Aanrader om het op z’n minst uit te proberen!
Angela Smook 27-9-2018
Aquafitness
Diana 21-9-2018
Toffe training
We hebben een intense, maar toffe training gehad vandaag. Morgen voelt het misschien minder tof, vanwege de spierpijn! Ronald is vrolijk en motiveert uitstekend. Een aanrader!
Agnes 29-11-2017
Leuke activiteit!
Activiteit en instructeur helemaal prima! Verrassend inspannend. Leuk! Accommodatie niet meer van deze tijd (lockers zonder sloten, kleedhokjes met te weinig privacy, douches met weinig water).
Jeroen 28-11-2017
Leuke nieuwe sport als variatie op spinnen en zwemmen
Nooit eerder gedaan, maar zeker leuk om eens te spinnen in het water. Kort en intensief, fanatieke begeleiding!
Dinette Everts 14-11-2017
Second time!
Deze 2e keer dat we een les aquafit bij Ronald hebben gevolgd. Leuk dat hij de feedback ter harte heeft genomen na onze eerste ervaring. Super leuke muziek! Aan alle leeftijdscategorieën is gedacht. En wat een leuke instructeur zeg :-) ! Onwijs veel plezier gehad. Lekker intensief en je kunt het zwaar maken als je zelf wilt. Voor herhaling vatbaar (again) :-)
Frouwke 14-11-2017
Leuke les gehad
Leuke les, gevarieerde bewegingen, fijne muziek
Rhys 9-11-2017
Leuke sport en leuke les!
Ik had nog niet eerder Aqua spinning gedaan. Maar ik kan het absoluut aanraden. Ronald is heel enthousiast en fietst zelf vanaf de kant net zo hard mee en geeft op indivudueel niveau tips over houding etc. Voordeel vond ik dat je je binnen je eigen grenzen kan blijven en het zo intensief kan maken als je zelf wil. Leuke muziek ook en niet onbelangrijk: aardige mede-sporters. Algeheel een aanrader.
Daniëlle 7-11-2017
Zeer leuke les
Ik en mijn vriendin zijn spinninglessen op het land gewend. In het water bleek een hele andere discipline te zijn! Je voelt dat je hele andere spiergroepen aanspreekt. Ook zijn de oefeningen in het water heel anders dan op het land. Het was leuk, vooral omdat het een keer iets heel anders is! Ook wad de groep klein, wel zo prettig.
Tessa 6-11-2017
Een keer heel wat anders
Samen met een vriendin hebben we inmiddels al een aantal lessen van aquafit en 1 keer aquaspinning gevolgd. Het is een keer heel iets anders, je kan het zo intensief maken als je zelf wilt! De lessen zijn variërend, elke keer weer andere oefeningen en dat maakt het leuk. Ook de trainer is erg enthousiast, dat werkt aanstekelijk :)
Patricia 31-10-2017
Leuke les
Leuk ontvangst, goede aqua les met afwisselende oefeningen. Verrast door het enthousiasme van de trainer. Goede opbouw van de les met fijne cooling-down. Klein minpuntje was de muziek tijdens de les. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Recente pop-muziek of swingende klassiekers. Overall leuke les met leuke trainer.
Manita 17-10-2017
Spontaan
Leuke sport om te doen, maar de kleedhokjes van het zwembad zijn veel te laag. Met mijn 1.70 kijk ik er zo over heen, laat staan dat een gast van 2 meter er moeite mee had.
Josine Nijenhuis 10-10-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.