Menu
Inloggen

Algemene informatie

M.Point Life Style Center is een sfeervol sportcentrum met een ruim aanbod sportieve & ontspannende faciliteiten. M.Point biedt u een ruim en gevarieerd aanbod, waaronder diverse sportieve mogelijkheden zoals de unieke Milon Cirkel, fitness (beide met kwalitatieve begeleiding), free style lessen, Spinning®, lessen van ClubJoy, maar natuurlijk ook aanvullende faciliteiten zoals een kinderopvang, sauna & stoombad, zonnebank, fysiotherapeutische begeleiding, e.a.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

3 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Kees 14-11-2017
Marlene 16-10-2017
Super mooi sportschool
Mooie sportschool, echt van alles te doen, professionele begeleiding, meegedaan met milon echt een aanrader
Anita 27-9-2017
Een prettige ervaring rijker
M.Point in Spijkenisse : een schone en prettige omgeving om te sporten met kundig en enthousiast personeel. Ik vond het vooral prettig, hoe ik op mijn gemak werd gesteld (zeer drempelverlagend!) en hoe ik geholpen werd om de fitnessoefeningen op een goede manier uit te voeren met voldoende aandacht voor lichaamshouding en trainingsintensiteit. Er werd me vooraf gevraagd of ik een meting wilde laten doen (lengte, bloeddruk, gewicht, vetpercentage), maar het hoefde duidelijk niet. Prettig die vrijheid!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.