Menu
Inloggen

Algemene informatie

Het Aikido Centrum Amsterdam is begonnen in 1993 in de dojo van Sporthal de Pijp, alwaar nog steeds op woensdagavond de lessen verzorgd worden. Daarna werd de kern van de dojo verplaatst naar de dojo op de Geleenstraat 34 totdat ook deze locatie te klein werd. In 2003 werd de Veemarkt 151 de hoofddojo en het hoofdkwartier van de DAF onder de naam Vriesman.-dojo. De Geleenstraat is als dojo blijven functioneren onder de naam Aikido Centrum Amsterdam. Als vormingsinstituut heeft de dojo al meer dan 200 zwartebanders afgeleverd, waarvan zeven 5e danners en is zowel nationaal als internationaal een begrip geworden. Als enige aikikai dojo in Nederland kent de dojo ook een Ueshideshi-programma, een intensief trainingstraject van 6 maanden tot een jaar. In 2017 werd Wilko Vriesman benoemd tot Shihan, en is daarmee de enige shihan in Amsterdam. Trainingen vinden plaats op de volgende 5 locaties in Amsterdam. Het is mogelijk bij ons om 7 dagen per week training.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

2 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Edo 26-9-2017
Aikido is tof!
De kennismaking was tijdens een normale training, met alle niveaus door elkaar. Zien hoe ervaren mensen hun bewegingen uitvoeren was een waardevolle aanvulling. Een mooie sport en een prima eerste kennismaking.
Jana 13-9-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.