Menu
Inloggen

Algemene informatie

Club Pellikaan is een luxe sportclub voor het hele gezin. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life! Een gezonde lifestyle begint bij de geboorte en duurt een leven lang. Daarom organiseren we inspirerende activiteiten van 0 tot 95 jaar. Wij zijn een belangrijk onderdeel in de lifestyle van duizenden leden. En daar zijn we trots op!

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

18 reviews

94% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Eva hekman 3-12-2017
Hot Yoga
Ik heb meerdere malen een Hot Yoga les gevolgd. De docent legde de posities fijn en rustig uit. En gaf daarin ook meerdere opties aan, zodat het voor meerdere niveau's toegankelijk is. Verder is het top geregeld dat er matjes aanwezig zijn in de studio. De lessen waren iedere keer ook aardig vol, dus dat bewijst maar dat de lessen erg in trek zijn. Mijn enige opmerking zou zijn dat het jammer is dat er niet iets is als een 10-ritten kaart. Ik ga nooit naar de sportschool, maar voor deze Hot Yoga lessen zou ik best eens een uitzondering willen maken.
Deborah 2-12-2017
Eric 14-11-2017
Super fanatieke instructrice
Erg leuke les gevolgd die gegeven werd door een super fanatieke instructrice. De energie spatte er af. Erg gaaf.
shirley 25-10-2017
Carole 19-10-2017
Superfijne Hot Yoga bij club Pelikaan
Superfijne hot yoga les gevolgd. Duidelijke uitleg, goed te volgen en heerlijk gezweet 😊
Fabiana 15-10-2017
Bieb_Miep 13-10-2017
Een heerlijke sportclub
Ik ben via de AH sportactie bij Club Pelikaan terecht gekomen, daar heb ik kennis gemaakt met Bodypump en Hot Yoga. Ik voelde me er meteen welkom, de lessen waren goed gevuld en werden prettig gegeven. Ik heb twee Body Pump instructeurs mee gemaakt en ze waren elk op een eigen manier heel motiverend, ik voelde me gezien en kreeg goede aanwijzingen. Ook de Hot Yoga heb ik samen met mijn dochter bezocht en ook dit was een uitdagende ervaring. Ik heb dus mijn 3 volle spaarkaarten optimaal benut.
Erik 13-10-2017
Spinningles
Leuke spinningles instructrice(sandra)
Bea 13-10-2017
Lucinda 9-10-2017
Positieve eerste ervaring met Hot yoga bij sportclub Pelikaan
Ik ben hier gekomen via de AH actie. Omdat ik op zoek was voor een yoga activiteit, kwam ik terecht bij sportclub Pelikaan, HOT yoga, iets wat ik nog niet ervaren had en dacht "dit wil ik wel eens proberen". De docent Jan, legde alles zeer goed uit en begeleide je ook goed door de poses heen. Iemand die dit met passie doet en weet waar hij het over heeft! TOP! Het "unieke" bij sportclub Pelikaan is dat dit " HOT yoga" is. Bij aangename hoge temperaturen, kom je in balans met je body and mind. Blij dat ik al mijn punten al verzilverd heb, want ik zie nu al dat dit al vol is. Jammer dus dat het niet alle dagen gegeven wordt, want dit wil alleen maar zeggen dat dit meer en meer in begint te komen en erg gewild is.
Lorraine 8-10-2017
Hele fijne maar intensieve les hot yoga gevolgd
Dit was mijn eerste hot yoga les. De instructeur heeft me veel tips gegegven en me goed begeleid. Ik vond het zwaar omdat ik niet gewend ben in hoge temperaturen te sporten. Ik ga het zeker nog eens doen. Een aanrader. Alleen jammer dat de les erg vol is. Meer tijden voor hot yoga zou fijn zijn.
Mascha 5-10-2017
Joke 30-9-2017
Dit is een leuke sportclub.
Mijn eerste AH training was hot yoga,. Na een warm welkom, zowel aan de balie als van de docent, ging het dan toch beginnen. Ik vond het leuk om te doen en het luie zweet ben ik kwijt, op een leuke manier. De docent legde alle oefeningen goed uit en ook in aangepaste vorm voor een ieder te doen. Ik ga het zeker nog eens doen.
Ellen 29-9-2017
Uurtje zweten
Heerlijk uurtje gezweten na een intensieve werkdag
Helma 29-9-2017
Spinning
Heerlijk een uurtje wezen spinnen onder het genot van goede beats en enthousiaste instructrice. Tot volgende week!
Lesley 26-9-2017
Erik 23-9-2017
Dit is een leuke sportclub
Lekker na een harde werkdag even stressen in de gym , leuke en ook serieuze sportgasten die je motiveren het vaker te doen
S. 15-9-2017
Positieve ervaring
Hele leuke eerste spinning les gehad. Goed ontvangst bij de balie toen ik aangaf dat ik via de AH actie kwam sporten. Zij gaven goede instructies en daarnaast complimenten voor de instructrice van de spinning les die mij veel tips gaf en af en toe tijdens de les een momentje zocht om mij persoonlijk wat tips te geven. Na de les nog wat staan kletsen. Daarnaast vind ik de sportschool luxe uitstralen en onderscheidt het zichzelf daarin ruim van alle Basic Fit en Fit for free sportscholen. Ik kom hier zeker meer punten verzilveren.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.