Menu
Inloggen

Algemene informatie

Duik en Onderwatersport Vereniging (DOV) Botlek is een gezellige vereniging in Spijkenisse, waar de duikende en snorkelende leden leuke activiteiten doen, kennis en ervaring delen met als rode draad de onderwatersport. Dus als je actief wilt zijn in het water kun je bij ons leren duiken of snorkelen, trimzwemmen, monovinzwemmen, voetballen onder water of gewoon je techniek en conditie op peil houden of verbeteren.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

4 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
monica 13-11-2017
An 29-10-2017
Aanrader! Erg leuk en gezellig!
De snorkel-training die ik bij DOV heb gedaan, vond ik erg leuk en gezellig. Het was een zeer afwisselende training en ik kreeg een ervaren buddy toegewezen. Ik vond het gezellig en leerzaam! Mocht ik in de toekomst een nieuw brevet gaan halen, dan zal ik zeker overwegen om dat bij deze duikschool (die een samenwerkingsverband is aangegaan met de duikshop MaiDiving uit Hoogvliet) te doen.
Marcel Oskam 23-10-2017
DOV Botlek training
Leuke en nuttige training , vriendelijke mensen
Monique 23-9-2017
Leuke duikvereniging
Een leuke enthousiaste instructeur. Een zeer geslaagde proefles ondanks dat mijn zoon de jongste was (12). Hij heeft een superles gehad. Dank jullie wel!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.