Menu
Inloggen

Algemene informatie

In zwembad Charlois is iedereen welkom!!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

9 reviews

67% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Marjolein 27-11-2017
Rosanne 17-11-2017
Was grappig om een keer een les aquajoggen mee te doen, die naam moet je echt heel letterlijk nemen. Het is letterlijk joggen in het water. Wat verouderd maar prima (zeker als ik lees dat het volgende maand dicht gaat)
Edith 14-11-2017
Slechte eenzijdige les, lang niet zo leuk als je zou verwachten
De instructeur was niet erg aardig en zijn les was erg eentonig en veel te rugbelastend. We voelden ons niet erg welkom ook.
Joyce 14-11-2017
Floatfit
Wat een geweldige sport is floatfit. Balans is het toverwoord. Helaas is dat bij mij ver te zoeken, waardoor ik de oefeningen op mijn knieën heb gedaan ipv helemaal staan op de plank. Daardoor kreeg ik wel andere oefeningen dan de anderen, maar heb de volgende dag volgens mij evenveel spierpijn als de anderen. Wel is mij aangeraden ook eens aquarobics uit te proberen, dus wie weet... Het zwembad zelf is flink verouderd, maar dat gaat om die reden volgende maand ook dicht (en in januari gaat het nieuwe zwembad ernaast open).
Jolanda 9-11-2017
Henrieke van der lugt 31-10-2017
Andries 31-10-2017
Heidi 16-10-2017
Float fit
Heerlijk en hilarisch gefloatfit samen met 2 vriendinnen via de AH-actie. De begeleiding was prima en de les is goed te volgen. Minpuntje is de verouderde accomodatie.
Anniek Brink 13-9-2017
Aquabootcamp is echt heel leuk!
Met de sportactie van AH heb ik gratis een les aqua bootcamp kunnen volgen in zwembad Charlois. Ik volg deze lessen al een maandje, maar heel fijn dat ze met de AH sportactie ook te volgen zijn. Elke keer is de les erg afwisselend met ofwel een focus op de armen of benen of buik. Soms wordt er gebruik gemaakt van attributen, maar doordat je beweegt in het water, zijn deze niet per se nodig. Water verplaatsen is soms al zwaar genoeg. De les wordt gegeven door een hele fanatieke docent, waardoor je in ieder geval daarna het gevoel hebt dat je zeker wat hebt gedaan!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.