Menu
Inloggen

Algemene informatie

Bodies Sport Club geeft onze leden een unieke ervaring. We hebben leden en begeleiden leden van een bepaalde aandoening (ongeacht wat het is) tot leden die een wedstrijd willen doen qua bodybuilden of powerliften. Met onze personeel die goed opgeleid is kunnen wij de doelen bereiken die de leden voor zichzelf stellen, zo de leden tevreden stellen en motiveren om meer uit hunzelf te halen. de sfeer in Bodies is altijd gezellig en na het trainen kunnen de leden altijd ontspannen aan de bar voor een lekkere proteïne shake of een kop koffie. Kortom Bodies zorgt voor een unieke ervaring.

Sportaanbod

Aangesloten bij

6 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Joyce 29-11-2017
Cross gym
Na een warm welkom heb ik een uitgebreide rondleiding door de sportschool gekregen. Het viel mij op dat vooral het krachthok vol stond, maar de rest van de sportschool was redelijk rustig. Na een goede warming up op de crosstrainer nog enkele apparaten voor de benen uitgeprobeerd, terwijl de trainer in de cross gym alvast een circuit uitzette. In totaal deden er 5 mensen mee. Elke oefening werd goed uitgelegd, in drie verschillende niveaus. In totaal waren er 9 oefeningen waarbij het hele lichaam werd getraind in 3 rondes van 40 seconden met 20 seconden rust. De oefeningen leken simpel, maar doordat je gepust werd om het uiterste uit jezelf te halen, werd het toch best pittig. Na het gezamenlijk opruimen nog een cooling down en toen zat het er alweer op. Cross gym is geen crossfit, want daarvoor miste het een aantal elementen in de box zoals een klok en een WOD. Ook werd de terminologie uit crossfit niet gebruikt. Maar dat is niet erg als je wel goed wordt getraind. En de prijs van een abonnement is ook best gunstig. De enige reden dat ik twijfel om mezelf hier in te schrijven, is dat deze les maar 2x in de week wordt gegeven. Eigenlijk wil ik minstens 3x in de week dit doen (en het liefst 4x)!
Julie 19-10-2017
Meryem 8-10-2017
Ada 4-10-2017
Linda 4-10-2017
heerlijk boxen
ZO, weet ik veel wat boxen met je doet .... ik ben super verrast. De volgende dag voel ik mijn lichaam gloeien en mijn koppie staat fris. Dank zij de gevarieerde en leuke trainer was het goed te doen en een uitdaging tegelijkertijd. Fijn dat er ook persoonlijke aandacht was en een aanmoediging. Wat zo grappig was: om in een gemotiveerd en ervaren groep ervaren kerels als newbe-ster te mogen starten ga je zelf ook snel met de box energie mee. Op naar de volgende training. Wel je eigen handdoek mee en handschoenen (hygiene)
Pamela 13-9-2017
Goede sportschool met goede begeleiding
Gisteren voor het eerst geweest, vriendelijk ontvangen, na wat trainen met de begeleider ben ik gaan boksen, hard werken maar dan heb je ook wat. Zeer tevreden top!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.