Menu
Inloggen

Algemene informatie

De SportCitadel is het leukste en gezelligste Sport- en Vitaliteitscentrum van Leeuwarden. Geen poespas, maar lekker sporten op je eigen niveau en werken aan je doelen in een vertrouwde en gezellige omgeving, waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staat! De SportCitadel is lid van het VES (Vereniging van Exclusieve Sportscholen) welke de kwaliteit waarborgt. Naast de individuele fitness, Personal Training en Small Group Training worden er ook diverse groepslessen aangeboden zoals Spinning, TRX, XCO, MPT Challenge en Bootcamp. De SportCitadel mag zich met recht DE specialist noemen op het gebied van voeding en lifestyle! Wie wil afvallen op een gezonde en verantwoorde manier is bij ons aan het juiste adres! Daarnaast beschikt de SportCitadel 4 squashbanen. Dit is uniek in Leeuwarden e.o.!  Na het sporten kun je lekker ontspannen in onze sauna of onder de zonnebank. Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar waar je nog even kunt napraten en een (sport)drankje bestellen.

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

15 reviews

93% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Karin 6-12-2017
Een leuke sportclub
De lessen worden leuk en goed gegeven .Mijn dochter vond het erg leuk en gaat er mee door.
a.bouma 30-11-2017
Nelleke van der Meulen 21-11-2017
Arjen 4-11-2017
Jammer dat je geen uitleg kreeg bij aanvang les, bv. ideale zithoogte en afstelling spinningfiets.
Margriet 2-11-2017
sporschool waar je je thuisvoelt, erg gastvrij.
Mooie sportschool in de buurt van het dierenasiel. Ruime parkeergelegenheid en overdekt fietsenstalling. Ik wordt zeer vriendelijk ontvangen en krijg na het omkleden een kleine rondleiding. De sfeer is gemoedelijk. Er staat een grote tafel waar tijdschriften liggen en je koffie, thee of water kunt drinken (keuze uit koud of minder koud) Ik heb meegedaan aan Zumba. Bijzondere manier van dansen op evenzo bijzondere muziek. Gewoon kijken hoe de begeleidster danst en dit proberen mee te doen. De groep bestond uit ongeveer twaalf vrouwen en een man. Het is best moeilijk om het tempo van de passen bij te benen. Na afloop nog even kort met de leidster gesproken. De kleedruimte is superschoon. Het is een leerzame ervaring. Een aanrader voor iedereen die wil weten wat Zumba is.
Carmen 19-10-2017
Back to basic sportclub
De enige sportclub waar ik gelijk na inschrijving een berichtje van kreeg. Niet deftig ,maar wel schoon overal. Iedereen kreeg na afloop een bon om een week gratis te sporten. Handig om te weten: voor de kluisjes moet je een hangslot meenemen.
Y 19-10-2017
Jeanette Rispens 19-10-2017
Andrea 18-10-2017
👌🏼
👌🏼
Dorien 17-10-2017
Leuke club
vriendelijke ontvangst en motiverende trainer. Proberen je echt welkom te laten voelen, ondanks dat je nog nooit die training gedaan hebt
Machteld 14-10-2017
Jantine 14-10-2017
Miriam 6-10-2017
Gastvrije ontvangst. Vriendelijke trainer. Leuke ervaring.
Jellie 4-10-2017
Leuke ervaring
babs 22-9-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.