Menu
Inloggen

Algemene informatie

Reddingsbrigade Zaanstad zet zich in voor het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. Door zowel het daadwerkelijk redden als door preventieve maatregelen, zoals het organiseren van lessen zwemmend redden, adviseren/ presenteren en toezichthoeden tijdens evenementen in en rond de Zaanstreek. Zwemmend Redden is een sport waarbij je nuttige vaardigheden leert, voorwaarde hiervoor is wel dat je goed moet kunnen zwemmen en minimaal in bezit bent van zwemdiploma B. Vanaf het begin leren onze deelnemers hoe zij zichzelf, een direct vriendje of vriendinnetje en een ander kunnen redden. Dit leren zij volgens de richtlijnen en diploma’s van Reddingsbrigade Nederland. Alle opleidingen zijn ook landelijk erkend. De trainingen vinden plaats op de donderdagavond, verdeeld in 2 leeftijdgroepen in zwembad de Slag te Zaandam. - Van 19.30 tot 20.15 uur voor de jongere deelnemers (7 t/m 15 jaar) - Van 20.15 tot 21.00 uur voor de oudere deelnemers en volwassenen (15 jaar en ouder). Voor deze AH actie willen wij jullie wat extra's geven; Wij bieden de mogelijkheid om lid te worden van onze vereniging, waarbij tot het einde van het jaar gratis mee mag zwemmen!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

3 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
sahiera 8-11-2018
Leuke les
Veel geleerd bij de eerste les! Betrokken mensen, nemen de tijd voor je.
Martin 17-10-2017
R. 24-9-2017
Leuke les, al veel geleerd.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.