Menu
Inloggen

Algemene informatie

Wij zijn Atletiekvereniging Gelre. Wij verzorgen trail-, hardloop- en nordic walkingtrainingen in één van de mooiste gebieden van Nederland, het Nationaal Park Veluwezoom. 's Avonds in de wintermaanden wordt getraind op onze nieuwe atletiekbaan. AV Gelre biedt tevens verschillende trainingsvormen voor de jeugd want atletiek bestaat niet alleen uit sprinten! Er zijn verschillende atletiekonderdelen als: als: speerwerpen, kogelstoten, discuswerpen, verspringen, hoogspringen, hordenlopen en nog veel meer! De trainingen worden meerdere keren per week verzorgd vanuit ons eigen clubhuis in Dieren en op verschillende niveau's, van beginner tot gevorderde. Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop. AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

2 reviews

50% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Running 20-5-2018
Dit echt geen leuke atletiek vereniging!
Iedereen is daar erg op zich zelf. Een vaste kliek leden waar je maar moeilijk tussenkomt. Als nieuw lid voel je je daar nou niet bepaald op je gemak. De meeste trainers zijn niet gecertificeerd en een pondje te zwaar. Loopkennis ontbreekt waardoor de looptraining een soort veredeld loopje wordt zonder doel. Dat noemt zich een atletiekverenging! Heb er zelfs een vervelende blessure aan over gehouden. Heb mijn lidmaatschap na een paar maanden daarom ook maar snel opgezegd. Heb gelukkig in Arnhem een goede atletiekverenging gevonden en in de buurt van Dieren en Rheden een bij de Atletiekunie aangesloten loopgroep. AV Gelre is dus absoluut geen aanrader!
Bianca 6-10-2017
Leuke sportclub
Groep helpt elkaar met oefeningen en er is goede begeleiding.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.