Menu
Inloggen

Algemene informatie

Namens het voltallige team heten wij u van harte welkom in Uden op Golfpark De Leemskuilen. U zult merken dat het hier opvallend plezierig toeven is en dat de golfsport tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik is. Zowel jong als oud kan op deze golfbaan terecht en op een prettige manier kennismaken met de golfsport. Niet alleen de gevorderde spelers vinden hier hun uitdaging maar ook de beginnende golfer zal vrij snel getroffen worden door het golf virus. Kom ervaren dat deze sport voor u een absolute uitdaging kan zijn als dit al niet het geval is. Wij zien u graag tegemoet, tot binnenkort ! Golfpark De Leemskuilen biedt u een kennismakings golfclinic aan (ter waarde van 19,50 p.p.) voor . Voor iedereen die voornemens is een nieuwe sport bij golfpark De Leemskuilen te gaan beoefenen en golfen wil uitproberen. Dit is een bijzonder leuke en dynamische golfclinic waarin u gaat: putten-chippen-swingen en spelen op de 6 holes pitch & put golfbaan. Het geeft u een impressie van de golfsport. Neem actief deel aan deze leuke middag! Wanneer deed u voor het laatst iets voor de eerste keer ? De clinic is toegankelijk voor iedereen. Jong en oud zijn welkom. Kom ervaren wat de golfsport voor u kan betekenen!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

22 reviews

91% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Jan Jochems 19-11-2018
Golf clinic uden
Goede trainer, veel kennis en iedereen krijg gelijke aandacht op zijn/haar niveau, legde alles rustig uit en met een logische achtergrond voor de manier.
Maria Burgers 5-11-2018
Golfles
peter bekkers 22-10-2018
golfclinic
13 mensen was wel iets te veel voor deze golfclinic
Linda Van Rijswijk 22-10-2018
Topper
X
Thijs 15-10-2018
leuke golfclinic van Jeroen
De golfclinic van Jeroen was erg leuk, origineel en afwisselend. We gingen putten, chippen, ballen slaan van de driving range en een oefenronde lopen.
Peter Ramak 1-10-2018
tof
Robert Nas 1-10-2018
golfclinic
Emmy 1-10-2018
Golf in Uden
Leuke les en duidelijke uitleg. Ons lijkt golf een heerlijke ontspannen bezigheid waar we nu de tijd voor krijgen.
frans 5-12-2017
De club met de dimple op de juiste plaats
Voor de 2e keer een fijne middag gehad. (ondanks wat minder weer) Jeroen weet altijd wel iets weg te leren. Vorige keer op het terras met lekker weer nog nagenoten. Vandaag nog nagenoten van een heerlijke bospaddenstoelen-soep. Chappoo kom zeker nog eens terug.
bep 4-12-2017
Prima club
Gezien het weer toch maar op de uitnodiging ingegaan. Achteraf totaal geen spijt hiervan gehad want het was een fijne beleving.
Merel 4-12-2017
Wim Kop 27-11-2017
Joke 20-11-2017
Carin Salomon 13-11-2017
Filomeen 13-11-2017
Brigitte 7-11-2017
super golfclub
Wij hebben een geweldige ervaring mogen beleven. Een super vriendelijk ontvangst en alles werd uitgebreid uitgelegd. Er werd heel veel tijd besteed aan ons en hebben dan ook veel geleerd in een korte tijd over de golfsport. Nogmaals bedankt !!
Marco 31-10-2017
Annika 30-10-2017
Hele complete golfclinic
Het was een zeer duidelijk totaalplaatje. Alle facetten in het kort gehad, putten, balletje wegslaan en de afslag geoefend. Wat het extra compleet maakt is het feit dat er zes oefen holes zijn waarop je alvast een echt voorproefje krijgt en het "golfgevoel" ervaart. Wij nemen zeker in onze overweging mee om een aantal lessen te nemen en te gaan oefen op deze 6 holes.
Frans 23-10-2017
Jose Geurts 23-10-2017
Inge 16-10-2017
Sjors 9-10-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.