Menu
Inloggen

Algemene informatie

Scoutinggroep De Argonauten in Hilversum-Zuid is een gezellige en spontane scoutinggroep. Dit komt tot uiting in de leuke programma's van de verschillende speltakken, maar vooral in de gezelligheid bij de samenkomsten. Omdat ons groepshuis in het bos ligt is er veel aandacht voor het buitenspelen en -leven. Bij De Argonauten kunnen jongens en meisjes vanaf 5 jaar terecht. Dat de Scouts niet in zeven sloten tegelijk lopen, daarvoor zorgt de leiding. Creatieve mensen die er plezier in hebben om met een groep kinderen of jongeren lol te maken. Die het een uitdaging vinden om steeds nieuwe activiteiten te organiseren. De leiding maakt het programma zelf of helpt de leden daarmee. In alle activiteiten vindt je de formule van Scouting: hoe ouder je wordt, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

0 reviews

0% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.