Menu
Inloggen

Algemene informatie

Bij Bootcamp Maffia werk je aan je uithoudingsvermogen en kracht in de mooie omgeving van Arnhem. Geen saaie sportschool dus, maar lekker buiten sporten in een groep onder leiding van een instructeur. Die zorgt ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt zonder dat je over je grenzen gaat. Sport jij graag, maar heb je een hekel aan de sportschool? Dan is dit echt iets voor jou. Kijk op www.bootcampmaffia.nl voor meer informatie. Doe ook mee aan de leukste buitenlessen in en rondom Arnhem.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

7 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Carola 28-11-2017
Ik ga het doen Bootcamp
Ik ben overtuigd na 2 keer te hebben meegedaan bij Maffia bootcamp, vond het erg leuk en ook fijn in de ochtend, want ik kom laat thuis van werken.
Marnix 8-11-2017
Suzanne 7-11-2017
Enthousiaste en kundige mensen bij Bootcamp Maffia!
Fedosja 23-10-2017
Lonneke 10-10-2017
Fijne afwisselende training op toplocatie
Meestal sport ik binnen, maar waarom eigenlijk? Dit buitensporten is zo superfijn! Je kunt je eigen niveau volgen en lekker buiten sporten in het mooiste park van Nederland. Volgende keer handschoentjes mee!
Patrick 16-9-2017
Hier moet je zijn voor een echte workout!
Goede training, je traint dus met een groep en kan ook nog eens je eigen niveau bepalen
Simone 13-9-2017
Ervaring rijker
Fijne afwisselende bootcamp op prachtige locatie, waarbij 't ochtendzonnetje niet ontbrak. De stimulerende train(st)er gaf met duidelijke instructies en verschillende opties ieder de mogelijkheid op zijn/haar eigen niveau te werken, of nét dat stapje extra te doen. Mooi om dit met de AH Sportactie eens uit te kunnen proberen! Ik kom zeker nog eens terug, wellicht bij éen van de andere mogelijkheden die Bootcampmaffia biedt.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.