Menu
Inloggen

Algemene informatie

Aikido is een gezonde bewegingskunst voor ontspanning en weerbaarheid. De Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan is gecertificeerd en biedt Aikido aan op elk niveau, voor jong en oud. Met Aikido leer je hoe je een aanval effectief kunt afweren. Niet door spierkracht, maar door ontspanning en harmonie - een verrassende ervaring, keer op keer! Je kan op ieder moment met deze zelfverdedigingssport beginnen.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

5 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
bernadette van der ende 4-10-2018
Aikido: bijzonere ervaring
Vond het bijzonder, de aikido les die ik mocht meemaken. Ik ga zeker verder zoeken bij deze vereniging en dan toch meer in de richting van lessen voor oudere beginners zoals ik en dan vooral gericht op zelfverdediging. Maar ik voelde me er heel welkom en mocht met een houten zwaard (was een speciale les, deze keer) met anderen oefenen (wat niet zo gemakkelijk was!!)
Josje 7-12-2017
Superaardige aikido sporters
Voor een beginneling is meedoen met een gewone training veel te moeilijk. Aangeraden wordt een starterscursus te volgen om de basisstappen en bewegingen aan te leren. De andere ervaren sporters zijn zeer bereidwillig je te helpen de handgrepen voor te doen. Oppassen met vallen, want je loopt gauw een gekneusde rib op ondanks de valmatten.
antonette 12-11-2017
deskundigheid ten top
respectvolle en gastvrije groep. in een veilige, warme omgeving kennismaken met Aikido. ik denk dat de grondlegger van deze sport trots zou zijn op de manier waarop zijn inzet hier wordt vormgegeven. goede begeleiding en grote knowhow.
Michelle van der Harst 5-10-2017
Zeer vriendelijk en verwelkomend
De trainers en de leden zijn erg vriendelijk en gastvrij, en hebben allen echt de aandacht voor nieuwkomers. Ik heb met veel plezier kennisgemaakt met aikido. Ook een prima sportzaal, gemakkelijk te bereiken.
Natascha 23-9-2017
Leuke intro aikido
Fijne begeleiding. Goede uitleg

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.