Menu
Inloggen

Algemene informatie

Scouting Mr. van Daalgroep heet u van harte welkom! Kom eens een kijkje nemen bij ons clubhuis, gelegen aan het Zwarte Pad in Boskoop. Daar geldt het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We bestaan uit ongeveer 140 leden, met daarbij een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij bieden kinderen vanaf vijf jaar wekelijks een leuke, gezellige en leerzame uitdaging. Samen maken we onze vereniging tot een succes!

  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

2 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Tom 13-9-2017
Een gezellige scouting groep, met aandacht voor het individu!
De scouting Meester van Daal groep is een leuke en toegankelijke groep waar de (bege)leiding iedereen kent. Er zijn veel verschillende dingen te doen, echte scouting dingen: Kaart&kompas, knopen, vuur maken en koken op dit vuur. Maar ook worden er vaak leuke spellen en sporten gedaan. Van een potje voetbal tussendoor tot het bouwen van een heuse stormbaan! En natuurlijk ook over de zelfgebouwde stormbaan stormen. Van klimmuur tot kano's, de Meester van Daal groep heeft van alles!
Jack 4-9-2017
Ontwikkeling, veel leren en veel plezier
In 2009 ben ik begonnen op deze groep als jeugdlid bij de Rowans (15 t/m 18 jaar). In die drie jaar heb ik scouting en de leden van de groep leren kennen. Na mijn jaren als jeugdlid ben ik leiding geworden bij de verkenners (11 t/m 15 jaar). Als leiding moest ik een hoop leren: scoutingtechnieken zoals knopen en kaartlezen, leiding geven aan kinderen en het organiseren van opkomsten en kampen. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld als leiding en als persoon door scouting. En dat met erg veel plezier. Deze groep is actief met allerlei evenementen en ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.