Menu
Inloggen

Algemene informatie

Aerobics met Linda is een les waar je aan je conditie kan werken en spierkracht opbouwt, er is dans, het buikspier kwartier de BBB en op woensdag is er steps/aerobics, ook is het erg gezellig in de les en hangt er een uitstekende sfeer onder de dames. Zo join the party!!!

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

10 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
monique beek 20-11-2018
Met plezier gesport bij Aerobics met Linda
Marjan 15-7-2018
Pijn is fijn😉
Heel afwisselend, heel motiverend! Ik ga 2 x per week en sla eigenlijk nooit over. En dat voor iemand die helemaal niet can sportwn houdt.
Rita Woestmaat 12-7-2018
Sporten voor dames; van 20 tot.......
Het sporten bij Linda is voor mij al een aantal jaren 2 keer in de week een vast ritueel. Niet alleen het sporten is goed voor je maar ook de gezelligheid is heel fijn. Op beide dagen en de avond komen dames van verschillende leeftijden. Toch is de les voor iedereen geschikt. Van steps tot Zumba, van grondoefeningen tot een dansje met een stoel. Goed voor je lijf en je conditie. Linda, bedankt daarvoor
Emmy 12-7-2018
Een leuke, sportieve en gezellige sportclub
Heerlijk sporten bij Linda in een leuke en gemoedelijke sfeer Van jong en oud, dik dun. Het maakt niet uit. Je voelt je snel erbij horen. Een echte aanrader.
Marion 12-7-2018
Bij Linda sporten is goed voor lijf en leden !
Met veel plezier en in een goede sfeer sporten op maandag en woensdag geeft veel voldoening. Je wordt er vrolijker van, ook door de begeleidende muziek keuze en daarbij is het heel goed voor je lijf, dus doen !
Joke 12-7-2018
Leukste aerobics van Zwolle!
Super aerobics, steps, hoola hoop en nog veel meer! Sporten met Linda is zeker een aanrader!!!
Viona G 12-7-2018
Geweldige work-out!
Geweldig goede work-out voor al je spieren! Linda is super enthousiast en verzint steeds weer iets nieuws. De lessen bestaan uit steps, dansen, bbb oefeningen etc en zijn zeer gevarieerd. De club dames is zeer gastvrij en er wordt naast gesport ook veel gelachen. Of je wel of geen ervaring hebt maakt niks uit, iedereen kan meedoen.
Ria 12-7-2018
Van dansen word je blij
Een leuk begin van de week .. bewegen en dansen op maandagavond .. Alle spieren komen aan de beurt en van dansen wird je vrolijk
tonny.niemer@gmail.com 12-7-2018
Goed voor buik billen enz
met veel plezier ga ik op maandag en woensdagochtend naar aerobic. Lekker bewegen op muziek, telkens weer iets anders en alle bij mij beruchte spieren worden ook nog eens op de proef gesteld. hartstikke leuk een aanrader voor iedereen
Wies 12-7-2018
Heerlijk op de ochtend sporten met een club dames
Met veel plezier ga ik op woensdag sporten bij Linda. De diversiteit aan oefeningen is groot. Linda bedenkt steeds weer wat nieuws dat maakt het leuk en afwisselend. Daarna nog even koffie of thee drinken met de club en wat napraten.

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.