Menu
Inloggen

Algemene informatie

Badmintonvereniging "Smash" Nieuwegein is een kleine, recreatieve badmintonvereniging. Lekker bewegen en gezellig samenzijn zijn belangrijke elementen, maar als we spelen willen we winnen. We spelen geen competitie en nemen niet deel aan toernooien. Wij spelen op de zondagavond van 19.00 tot 20.30 uur van september t/m juni. Het aanbod bestaat uit een gratis kennismakingsavond. Je zorgt zelf voor sportkleding en schoenen geschikt voor zaalsport (geen zwarte zool). Voor een racket kunnen wij zorgen. De contributie bedraagt 60,00 euro per seizoen. Als je het na de kennismakingsavond nog niet weet of je door wilt gaan, is het mogelijk om per keer 3,00 euro te betalen. Telefoonnummer: Hilbert Lok, voorzitter: 030-6031065 en Roel van den Bosch, penningmeester, 030-6038990

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

2 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Susan 20-4-2018
Ontzettend gezellige én sportieve groep
Ontzettend fijn hoe iedereen van Smash mij heeft geholpen beter te leren badmintonnen dankzij hun tips en inzicht. Gezellige groep op de fijne zondagavond dus echt een aanrader!
Mirjam 20-11-2017
Leuk sportgroepje
Fijn gesport met de vaste club , vriendelijk ontvangen en leuk mee kunnen doen

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.