Menu
Inloggen

Algemene informatie

Wil je Capoeira trainen onder leiding van een Braziliaanse docent die alle aspecten van capoeira aan bod laat komen? dan ben je bij Planeta Capoeira aan het juiste adres! Contramestre Doda maakt jou wegwijs in de technieken van aanval en verdediging, acrobatische moves, de muziek, het spel, de cultuur en filosofie die capoeira maken tot wat het is! Contramestre Doda is een enthousiaste, betrokken docent met oog voor de individuele leerling. Bij Planeta Capoeira train je in een sportieve, vriendschappelijke en uitdagende sfeer! Bij Planeta Capoeira voel je je welkom en krijg je de ruimte om jezelf op fysiek vlak en als mens te ontwikkelen. Planeta Capoeira en haar leerlingen organiseren regelmatig capoeira of andere activiteiten. Bij Planeta Capoeira kan iedereen capoeira leren, jong tot oud, meisjes & jongens, vrouwen & mannen. Wij geven capoeira trainingen rondom Utrecht en Wageningen maar we verzorgen ook diverse workshops en shows door het hele land. Jaarlijks organiseert Planeta Capoeira een groot evenement waar leerlingen opgaan voor hun graduatie in de vorm van een capoeira-koord: de BATIZADO & TROCA DE CORDAS. De batizado (doop) is het behalen van het 1ekoord. In de jaren daarop volgend tijdens de TROCA de CORDAS (wisselen van koord) ontvangen leerlingen hun hogere koorden.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

8 reviews

88% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Andjenie 19-10-2018
Capoeira, we hadden onze verwachtingen, toch positief verrast!
Onze zonen hebben de training heel leuk en plezierig ervaren! De oudste vond het zelfs een kunst, zo mooi en leuk. Wij hadden zo onze verwachtingen, maar waren allen positief verrast. We zijn erg gastvrij ontvangen, niet alleen door de trainer en zijn partner, maar door het hele team. De passie voor Capoeira van de trainer is goed en positief te merken door zijn training heen en hij heeft oog voor elke leerling (dat is best indrukwekkend, want het is een mooie groep). Wij hebben met de groep van 11 jr en ouder getraind. Het is zeker een aanrader!
Krikke 11-10-2018
Geweldige les gehad
de kinderen hebben met veel plezier de les van Doda gevolgd. Doda bestede veel tijd om de kinderen wat uit te leggen en onze te helpen. Ook de kinderen in de les werkte mee om onze kinderen een leuke leerzame les te geven. Na een uur namen we 2 enthousiaste kinderen mee naar huis. Doda heel erg bedankt voor deze leuke ervaring en wie weet tot ziens.
Sophie 3-10-2018
Leuke en uitdagende sport!
De hele les was er veel te zien en te doen
Angela Poll 26-9-2018
Zeer warm welkom
Ik werd zeer hartelijk ontvangen en heb meteen veel geleerd. Ik werd zelfs even apart genomen om de basisstappen te leren. Aan het einde maakten we muziek met z'n allen met Braziliaanse instrumenten. Fantastisch.
Erwin 18-10-2017
Een stukje Brazilië in Utrecht
Toen ik in São Paulo woonde heb ik een jaartje capoeira gespeeld. Ik waande me weer helemaal terug met de muziek tijdens de training, het portugees van trainer, mestre Doda en het sparren aan het eind van de les in de roda. Het was een heerlijke les: volledig met een goede warming up, uitgebreid stretchen en klassikaal en in 2-tallen oefenen. En dus als laatste onderdeel het kringgevecht in de roda. Een goede work out, leerzaam en heel gezellig. Aanrader!
Romain 12-10-2017
Dit was veel fun.
If you like a complete sport that combine, physics, expression and fun, Capoeira is for you
Solde 11-10-2017
leuke training, enthousiaste Docent
afgelopen week getraind bij Planeta Capoeira. Uitdagende les, leuke groep mensen. Een zeer enthousiaste docent die met veel passie les geeft. Ga deze week weer!
Lotte 11-10-2017

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.