Menu
Inloggen

Algemene informatie

Kleinschalige yogastudio waar Susan Boot (45 gecertificeerd Yinyoga&Meditatie en kinderyoga docent) diverse yogalessen geeft. Zoals Yin, Yin-en Yang yoga voor volwassenen, kinderyoga, 7-11 jaar. Tevens worden elke maand creatieve yoga workshops aangeboden, ook voor Ouders&Kinderen (kinderen tussen 4-12 jaar). Geen yoga ervaring voor nodig! De studio bevindt zich bovenin een groot scholengebouw, ingang op het schoolplein bij de groene deur. Het kan soms even zoeken zijn voor de eerste keer. Zorg dat je op tijd bent-graag 10 min voor aanvang les-of bel als je extra instructies/begeleiding nodig hebt naar 06-12251931.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

Aangesloten bij

14 reviews

93% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Anita 7-11-2018
Yoga
Vicky 3-11-2018
Heel fijne les
Yolanda 8-10-2018
Yin Yoga & Meditatieles
Niels de Greef 3-10-2018
*
Marjolein Porton 1-10-2018
Leuke les!
Het was even zoeken om de locatie te vinden, maar met veel plezier deze les gevolgd. Fijne instructie en ik ben echt tot rust gekomen na deze les. Bedankt Susan.
K.W. 5-12-2017
Marcella 18-11-2017
Josette 11-11-2017
Anne 2-11-2017
Fijne les. Ik voel dat ruimte komt om middels deze yoga te ontspannen en los te laten.
Riet 12-10-2017
Karin 29-9-2017
aanrader
Kleinschalig, warm ontvangst, knusse sfeer en super voor de ontspanning en tot jezelf komen. Fijn dat de lokatie zo dichtbij is. Echt een aanrader.
Joke 27-9-2017
Mirjam 6-9-2016
Complete aandacht voor je lijf en hart
In de Yin yoga lessen van Susan kan ik complete aandacht geven aan mezelf. Met haar altijd weer verrassende input, brengt Susan me in ontspanning én in beweging, juist ook buiten die 1,5 uur. Ik ga als vanzelf mee in haar liefdevolle houding en ik voel me lekker bij haar 'down to earth' zijn.
Barbara 26-8-2016
Echt een kadootje voor jezelf (en je kind)!!!
Susan is een superfijne en warme docent, lief voor kinderen en ook de yinlessen zijn super ontspannend en elke keer een feestje. Echt een kadootje voor jezelf!

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.