Menu
Inloggen

Algemene informatie

Of je nou beginnend bent of al verder gevorderd, recreant of competitie speler, jong of oud, er is voor iedereen een plekje binnen onze gezellige vereniging. Er wordt competitie gespeeld variërend van de vierde klasse tot hoofdklasse. Voor de recreatieve badmintonner en beginnende badmintonner zijn er trainingen en is er daarnaast een voorjaars- en najaarscompetitie om kennis te maken met wedstrijd spelen. En zelfs voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid tot competitie spelen! Er wordt gespeeld op maandag, woensdag en zaterdag.

  • Sfeerbeelden
  • Sfeerbeelden

Sportaanbod

10 reviews

100% van de mensen die een review achterliet, raadt deze sportclub aan

Plaats een review
Ferdy 28-11-2018
Wat geweldig leuk! Fantastische begeleiding!
Badminton is voor ons helemaal nieuw, uitgezonderd het incidentele meppen tegen een shuttle op de camping in de zomer. Het was druk in de zaal, dus onze proefles begon wat later, maar dat was het wachten meer dan waard. Hele duidelijke instructie en we merkten al snel goede progressie in ons spel. Dat is leuk! Ik vermoed dat Paul je zelfs enthousiast weet te maken voor het meest vervelende klusje. :) Het is er wel druk, dus er wordt vooral dubbel gespeeld en het niveau lijkt wat hoger dan het onze van absolute beginners, dus of we echt bij anderen gemakkelijk kunnen aansluiten weet ik niet. Het was warmer dan we hadden verwacht in de sportzaal. Het is leuk om een nieuwe sport te ontdekken en we hadden na afloop beiden het gevoel dat badminton weleens een blijvertje kan worden. We denken erover na om lid te worden!
MyNameIsJeff 7-12-2017
dit is de beste club waar ik ooit heb gezeten
het is echt top, de docenten zijn heel aardig en doen het goed, ik heb ook heel veel lol
Marietta 3-12-2017
Superleluk!
Ik vond het echt superleuk, de eerste keer dat ik kwam werd er een openingstoernooi gespeeld en dat was echt heel erg leuk, het lukte ook best aardig. 2 weken later heb ik nog een keer mee gespeeld en wil ook wel heel graag verder er mee maar gezondheid klachten laten het nu even niet toe. Erg jammer! Coach, bedank voor je begeleiding, ik vond het erg leuk, met name dank zij jou!
Lisa 3-12-2017
Wat een leuke badmintonclub!!! 😃👍🏽
Bas 12-11-2017
Gezellige club voor zowel de beginner als hoofdklasse speler
Lekker laagdrempelig kun je een baantje afhangen en tegen anderen een potje badminton spelen. Eens per week kun je ook training volgen en als je wilt ook competitie spelen. Tussen 20 en 21 uur is het meestal best vol in de zaal, maar later op de avond is er meer ruimte voor bijvoorbeeld een single wedstrijdje. De sfeer is eigenlijk altijd heel gezellig en je leert naast de training ook erg veel van elkaar!
Miriam 24-10-2017
Lekker gesport
Leuke training gehad met veel tips, met daarna nog de mogelijkheid om zelf te spelen.
Rindert 24-10-2017
Leuke lui, goede begeleiding, matige accommodatie
Heel hartelijk ontvangen door de coach, fijne begeleiding ook, waarvoor dank! Maar nu weet ik weer waarom ik zoveel jaar geleden gestopt ben met badminton, het euvel waar zo veel sportclubs last van hebben; de accommodatie... Sommige sporten zijn een dure hobby, vooral als je het een beetje gezellig wil maken. De huur van de accommodatie is vaak hoog en daarom moeten clubs er zoveel mogelijk leden in zien te "proppen". Bij badminton heeft dat als gevolg dat je zelden gelegenheid hebt om 1-op-1 te spelen, het zijn vrijwel altijd dubbels. Ook wordt er meestal gespeeld in grote algemene gymzalen met koud licht, weinig opsmuk, kaal en in de winter vaak nét iets te koud zodat je, als je even moeten wachten op een vrije baan, toch een beetje zit te kleumen. Deze zaal is helaas niet anders. Ik weet het, de clubs kunnen er weinig aan doen, die zijn erg afhankelijk van leden en subsidies en... Ik heb hierom een andere sport uitgezocht eentje waar het wat gezelliger en "warmer" is. Met bijbehorend prijskaartje, dat dan weer wel... ;-)
Charlotte 17-10-2017
Prima sportieve gastvrije omgeving,
Wilma 17-10-2017
Leuke sportclub
Leuk ontvangen, leuke mensen en voelde me erg welkom. En een hele nuttige les gevolgd van Paul. Iemand met hard voor zijn club en sport, top!
saskia 27-9-2017
Dit is een leuke sportieve club
Gewoon gied en leuk

Reviews

Deel je ervaringen over deze sportclub. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten. De reviews zorgen ervoor dat zoekende sporters het beste beeld krijgen van jouw sportclub.

Plaats een review

Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op ...?

Aanbod (Hoe heb je de aangeboden sportactiviteiten ervaren?)
Gastvrijheid (Hoe gastvrij werd jij ontvangen?)
Sportplezier (Met hoeveel plezier heb jij gesport?)
Begeleiding (Hoe heeft de trainer/coach/instructeur jou begeleid?)
Sportfaciliteiten (Hoe was de locatie/accommodatie waar je hebt gesport?)
Zou jij deze sportclub aan anderen aanbevelen?

Jouw ervaring

?

Vertel hier aan zoekende sporters wat er zo leuk is aan jouw sportclub. Zijn het de trainers, de goede faciliteiten of bijvoorbeeld de prettige trainingstijden? Valt er juist iets tegen, dan kun je ook dat toevoegen.

Let op: houd het concreet – en natuurlijk fatsoenlijk en zinvol.

 

 

Jouw gegevens

 
?

De naam die je invult in het veld Getoonde naam, is zichtbaar voor andere gebruikers. Je e-mailadres gebruiken we alleen om je te laten weten dat je review is ontvangen en wanneer hij gepubliceerd is.

Alleen de velden met * zijn verplicht.